Το Ghosts 'n Goblins Resurrection θα κυκλοφορήσει και για PC

Hot
Το Ghosts 'n Goblins Resurrection θα κυκλοφορήσει και για PC

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection θα κυκλοφορήσει και για PC

Καθώς επίσης και για PS4 και Xbox One.

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection, που κυκλοφόρησε για Switch τον Φεβρουάριο, θα κυκλοφορήσει σύντομα και για PC μέσω Steam καθώς επίσης και για PS4 και Xbox One.

Η Capcom ανέπτυξε το Ghosts 'n Goblins Resurrection στα πλαίσια της 35ης επετείου της σειράς υπό τις οδηγίες του δημιουργού του franchise Tokuro Fujiwara, ο οποίος έχει εργαστεί σε πληθώρα από games της εταιρείας. Το Ghosts 'n Goblins Resurrection αποτελεί ένα 2D Platform και αναπτύχθηκε στην RE Engine. Η κυκλοφορία του για PC, PS4 και Xbox One επιβεβαιώθηκε σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα, χωρίς όμως να γνωστοποιείται η ημερομηνία.

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection απέσπασε μεικτές κριτικές με κύριο αρνητικό του για πολλούς να είναι η παρωχημένη δυσκολία του χωρίς ιδιαίτερες πρωτοτυπίες στο gameplay. Το Ghosts 'n Goblins Resurrection έχει το Squire mode που χαμηλώνει την δυσκολία, το Page mode στο οποίο ανασταίνεστε ακριβώς εκεί που πεθάνατε χωρίς checkpoints και το Legend για όσους θέλουν μία πιο απαιτητική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα για το Ghosts 'n Goblins Resurrection και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification