Φήμη: Super Monkey Ball Banana Mania

Φήμη: Super Monkey Ball Banana Mania

Φήμη: Super Monkey Ball Banana Mania

Το πρώτο Super Monkey Ball για PC και κονσόλες εδώ και μία δεκαετία.

Ένα νέο Super Monkey Ball καταχωρήθηκε σήμερα στο The Australian Classifications Board και εάν δεν πρόκειται για κάποιο λάθος, τότε αποκαλύπτει άτυπα την επερχόμενη προσθήκη της σειράς.

Η συγκεκριμένη καταχώρηση για την πιο πρόσφατη προσθήκη της σειράς Super Monkey Ball είχε γίνει τρεις μήνες από την επίσημη κυκλοφορία κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να δούμε το νέο Super Monkey Ball πολύ σύντομα. Τα νέα έρχονται ένα χρόνο μετά το tease του voice actor Matt Brian, ο οποίος μοιράστηκε μία σειρά από Instagram posts, αφήνοντας υπόνοιες ότι ένα νέο Super Monkey Ball βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης. 

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που διέρρευσαν και η καταχώρηση δεν είναι κάποιο λάθος, το Super Monkey Ball Banana Mania θα είναι το πρώτο Super Monkey Ball που θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

3820436 sega

Για όσους δεν γνωρίζουν την σειρά Super Monkey Ball, πρόκειται για το πρώτο video game της Sega το οποίο κυκλοφόρησε για κονσόλα της Nintendo λόγω της αποτυχίας του Dreamcast. Το Puzzle της Sega έγινε αγαπητό από το ευρύ κοινό και έλαβε πολύ καλές κριτικές, προσφέροντας μία διασκεδαστική multiplayer εμπειρία με mini-games όπως το Monkey Target, διαθέτοντας όμως και single-player campaign.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το 2019, ο game director Masao Shirosaki εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμπεριλάβει τους Kazuma Kiryu και Goro Majima (Yakuza) στο επόμενο Super Monkey Ball.

Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το Super Monkey Ball Banana Mania και έτσι οι πληροφορίες παραμένουν φήμες.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Super Monkey Ball Banana Blitz HD και συζητήστε για το φημολογούμενο νέο Super Monkey Ball Banana Mania στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification