Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gameplay videos

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gameplay videos

Tomb Wader gameplay video 6 λεπτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/16] Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Experience 2016 event.

Πέρα από τα σύντομα πλάνα που είδαμε, η Sony παρουσίασε ένα εκτενέστερο gameplay video. Η τριλογία του Crash Bandicoot δεν θα υποστεί ένα απλό "HD ρετουσάρισμα" καθώς θα τρέχει σε σύγχρονη μηχανή γραφικών, η οποία στο PS4 Pro θα παράγει 4K ανάλυση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 4:10 και μετά:

[UPDATE: 7/12/16] Το PlayStation Access παρουσίασε κι αυτό με την σειρά του το ήδη γνωστό gameplay video, με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια αυτή τη φορά.


[UPDATE 2: 10/3/17 - Hang Eight gameplay]
Κατά την διάρκεια της PAX East, η Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα απολαυστικό gameplay βίντεο του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Συγκεκριμένα, στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίπεδο Hang Eight που προέρχεται από το Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back.

[UPDATE 3: 18/4/17 - Upstream gameplay] Σήμερα το πρωί η Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο μέσω της επίσημης σελίδας του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στο Facebook.

Στο νέο αυτό βίντεο μπορείτε να απολαύσετε την πέμπτη πίστα από το Crash Bandicoot 1, με την ονομασία Upstream, η οποία παρουσιάζει τον Crash να ανεβαίνει ανάποδα έναν ορμητικό ποταμό.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα Crash Bandicoot, όπως για παράδειγμα η πιο ρεαλιστική απεικόνιση του νερού που βοηθάει στο να ξέρετε πότε θα πηδήξετε, αφού πλέον εμφανίζονται... μπουρμπουλήθρες όταν ξεκινά να βουλιάζει το λουλούδι σας.

[UPDATE 4: 3/5/17 – Sewer or Later gameplay] Από χτες το βράδυ, στο επίσημο κανάλι του Crash Bandicoot στο YouTube, κυκλοφορεί νέο βίντεο με gameplay από την πίστα Sewer or Later, που είχαμε δει για πρώτη φορά στο Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back.

Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

[UPDATE 5: 4/5/17 - Οπτικές αλλαγές και σύγκριση] Το επίσημο κανάλι του Crash Bandicoot στο Youtube κυκλοφόρησε νέο βίντεο όπου βλέπουμε την διαφορά στα γραφικά της πρώτης έκδοσης με την νέα. Συγκεκριμένα το βίντεο 20'' μας παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές σε textures, φωτισμό, καιρικά φαινόμενα και οπτικά εφέ. Παράλληλα πριν ορισμένες ημέρες, υπήρχε αντίστοιχο βίντεο όπου δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει οπτικά πάντα στην πίστα Cortex Power. Παρακολουθήστε τα παρακάτω:

[UPDATE 6: 10/5/17 – Νέο βίντεο με σύγκριση γραφικών] Το επίσημο κανάλι του Crash Bandicoot στο youtube ανέβασε σήμερα νέο βίντεο με την πίστα Rock It, όπως ήταν στο Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και όπως μεταμορφώθηκε στο νέο Crash N. Sane Trilogy. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 7: 13/5/17 – Η επιστροφή του Polar] Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε νέο βίντεο από το Crash N. Sane Trilogy στο οποίο παρουσιάζεται ο Polar. Για τους μικρότερους σε ηλικία και για όσους από εσάς που απλά δε θυμούνται, ο Polar είναι ένα μικρό πολικό αρκουδάκι, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και αφού ανέπτυξε μία καλή φιλία με τον Crash, τον βοήθησε στις περιπέτειές του.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 8: 26/5/17 - Gameplay 23 λεπτών] Η Vicarious Visions, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Destiny 2 και Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα gameplay βίντεο του τελευταίου, διάρκειας 23 λεπτών. Σε αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τις πίστες Orange Asphault, Double Header και Gone Tomorrow.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 9: 27/5/17 - Crash Bandicoot 3: Warped] Το PlayStation Access ανέβασε gameplay video 15 λεπτών με το Crash Bandicoot 3: Warped.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 10: 2/6/17 - Future Frenzy gameplay με χρονόμετρο] Η εταιρεία ανάπτυξης Vicarious Visions μας παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Crash Bandicoot N Sane Trilogy.

Δείτε το Level Future Frenzy του Crash Bandicoot 3: Warped, το οποίο όπως θα παρατηρήσετε κάτω δεξιά έχει και το ανάλογο χρονόμετρο που παγώνει ανά διαστήματα. Ο developer κάνει speed run και...διδάσκει.

[UPDATE 11: 24/6/17 - Tomb Wader gameplay] Στο νέο gameplay video για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα πάρετε μια γεύση έξι λεπτών απ' το gameplay.

Το level είναι το Tomb Wader (οποιαδήποτε ομοιότητα με το Tomb Raider είναι...συμπτωματική), εκεί όπου ο Crash έχει τόσο 3D όσο και 2D κίνηση στο χώρο.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου για το PS4.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/12/2016 23:25
Πιστεύω ότι αυτή η remastered συλλογή θα βρεθεί μέσα στις 2-3 πρώτες θέσεις σε πωλήσεις ever μεταξύ αντίστοιχων επανεκδόσεων. Όλη η πιτσιρικαρία θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από πρώτο χέρι κάποια από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα games του PS1, ενώ είναι σίγουρο ότι και οι μεγαλύτεροι δε θα μείνουν ασυγκίνητοι.
#2 Dovahkiin (Level 22) 10/03/2017 20:56
Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τελικά. Μικρές αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, ετοιμαστείτε!
#3 tasgeo (Level 11) 10/03/2017 23:02
Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα βγει τον Ιούνιο. Θα ήταν τέλεια αν εβγαινε πολύ νωρίτερα. Υπομονή λοιπόν για 4 σχεδόν μήνες.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 24/04/2017 05:18
Αν στραβωθεί η Sony και το βγάλει σε υπολογιστές θα είναι μια από τις πιο must αγορές ever για τους PCάδες.
#5 vasileiosathens (Level 5) 05/05/2017 13:06
Με είκοσι χρόνια καθυστέρηση, μετά το Abe's Exodus ή αλλιώς Oddworld New n Tasty, ήρθε η ώρα να τερματίσω και τον Κρας. Δάκρυα συγκίνησης κυλούν στο πρόσωπό μου! Θεωρώ εξαιρετική την επιλογή να το κυκλοφορήσουν την καλοκαιρινή περίοδο. Ένα χαλαρό παιχνιδάκι είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Γενικά θα ήθελα να δω κι άλλους τίτλους εκείνης της περιόδου να επανακυκλοφορού ν. (/coughs Pandemonium)
#6 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/05/2017 22:25
Το καλοκαίρι θα έρθει με μερικές πολύ σημαντικές κυκλοφορίες και η remastered τριλογία του Crash συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.
#7 Nemesis11 (Level 9) 27/05/2017 17:47
Εντάξει, απλά ΔΕΝ αντέχω άλλο να περιμένω!!
#8 MASTERSOT (Level 8) 02/06/2017 11:56
Παρόλο που δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος Fan του Crash "σε σχέσει με τον Spyro" θα το τσιμπήσω για την νοσταλγία
Notification