Η συνολική αξία των μετοχών της Sony έπεσε κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια

Ερμής Δερβίσης
Η συνολική αξία των μετοχών της Sony έπεσε κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια

Η συνολική αξία των μετοχών της Sony έπεσε κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια

Επειδή μείωσε τις πωλήσεις που προβλέπει να κάνει το PS5 μέχρι τέλος Μαρτίου.

Η συνολική αξία των μετοχών της Sony έπεσε κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια επειδή μείωσε τις συνολικές πωλήσεις που προβλέπει να κάνει το PS5 μέχρι το τέλος Μαρτίου, από 25 εκατομμύρια στα 21 εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα η μετοχή της Sony είχε μείωση 9% την περασμένη εβδομάδα και η αξία της από τα 96 δολάρια έχει πέσει πλέον στα 87. Το market cap της Sony μειώθηκε κατά 10% και είναι τώρα στα 109 δις δολάρια. Το ποσοστό κέρδους της Sony το τελευταίο τρίμηνο ήταν 6%, χαμηλότερο σε σχέση με το 9% του αντίστοιχου περυσινού τρίμηνου.

Ο αναλυτής Atul Goyal δήλωσε ότι λόγω των μεγάλων εσόδων σε ψηφιακές πωλήσεις, add-on περιεχόμενο και γενικώς των downloads, περίμενε το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω μετοχές και να επενδύσετε στο eToro που είναι η καλύτερη πλατφόρμα για επενδύσεις. Έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, παρέχει reviews και πληροφορίες για τις περισσότερες μετοχές και πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal. 

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές. 

Για εκτενή συζήτηση για trading, καθημερινές συμβουλές και για να δείτε αποτελέσματα μπείτε στο Facebook group Trading: Cryptos & Tech Stocks.

Συζητήστε για το Trading στο παρακάτω forum topic.

Δείτε τις συνολικές πωλήσεις του PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.