Ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg είπαν ότι θα παλέψουν σε κλουβί

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg είπαν ότι θα παλέψουν σε κλουβί

Ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg είπαν ότι θα παλέψουν σε κλουβί

Ο Elon Musk λέει ότι ο αγώνας θα προβληθεί live στο X [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/6/23] Ο 52χρονος Elon Musk κάλεσε τον 39χρονο Mark Zuckerberg στο να...παλέψουν σε κλουβί και ο Zuckerberg φέρεται να την αποδέχτηκε. Μάλλον για πλάκα βέβαια γιατί δεν νομίζω να περιμένει κανείς δισεκατομμυριούχους να παίξουν ξύλο σε αγώνα τύπου WWE, έτσι;

[UPDATE: 2/7/23 - Η Ιταλία πρότεινε το κολοσσαίο, το Υπουργείο αρνείται τα δημοσιεύματα] Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, η Ιταλία πρότεινε στον Elon Musk και τον Mark Zuckerberg να παλέψουν...στο Κολοσσαίο! Μάλιστα λέγεται ότι προώθησε το αίτημα και στον Dana White του UFC και τους είπε ότι θα τους καλέσει την ερχόμενη εβδομάδα για να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον.

mark zuckerberg training

mark zuckerberg training

mark zuckerberg training

Ωστόσο, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιταλίας αρνείται τα δημοσιεύματα ως "αβάσιμα" και ανακοίνωσε: "Αν ο Zuckerberg και ο Musk ήθελαν να δώσουν μάχη στο Κολοσσαίο θα έπρεπε να μην είναι βίαιη".

Κατά τα άλλα, νέα δημοσιεύματα επιμένουν ότι όντως υπήρξε επικοινωνία από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιταλίας.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Elon Musk είχε προτείνει και στον Βλαντιμίρ Πούτιν, Πρόεδρο της Ρωσίας, να παλέψουν...για την Ουκρανία. Μάλιστα του είχε προτείνει αν θέλει να φέρει και την αρκούδα του και αυτός θα έφερνε το φλογοβόλο του.

[UPDATE 2: 8/8/23 - Elon Musk: "Θα προβληθεί live στο X"] Ο Elon Musk δήλωσε ότι ο αγώνας θα προβληθεί live στο X (μέχρι πρότινος γνωστό ως Twitter).

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν το εννοεί ή αν τρολάρει. Πάντως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Δείτε το Fighting game Musk vs Zuck (το οποίο είναι free-to-play) και συζητήστε για τον Elon Musk στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification