Η Bungie έχει ερμηνείες του Lance Reddick που δεν έχει εισάγει ακόμα στο Destiny 2

Η Bungie έχει ερμηνείες του Lance Reddick που δεν έχει εισάγει ακόμα στο Destiny 2

Η Bungie έχει ερμηνείες του Lance Reddick που δεν έχει εισάγει ακόμα στο Destiny 2

Θα τις κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Η Bungie έχει ερμηνείες του Lance Reddick τις οποίες δεν έχει εισάγει ακόμα στο Destiny 2, αλλά θα τις κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Συγκεκριμένα η Bungie αποδίδοντας φόρο τιμής στον Reddick, τον ευχαρίστησε για την δουλειά του στα Destiny και δήλωσε: "Την περασμένη Παρασκευή μάθαμε τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Lance Reddick σε ηλικία 60 ετών. Ως η φωνή του Commander Zavala ο Lance έφερε στη ζωή ένα χαρακτήρα που πλέον είναι συνώνυμος με το ίδιο το Destiny. Για σχεδόν μία δεκαετία οι Guardians του κόσμου βρίσκουν σκοπό και ανάπαυση με την παρουσία του Zavala χάρη σε αυτή την αλάνθαστη φωνή, γεμάτη δύναμη, ειλικρίνεια και τιμιότητα."

Η Bungie συνέχισε λέγοντας: "Ως ηθοποιός, μουσικός, gamer, οικογενειάρχης, το πάθος που έφερνε ο Lance σε ότι αγαπούσε φαινόταν στα μάτια και τις καρδίες όσων των αγαπούσαν. Προς το παρόν θα τιμήσουμε την παρουσία του μέσω των ερμηνειών του που ακόμα δεν έχουν έρθει στο παιχνίδι και τις αναμνήσεις που θα μας κρατήσουν μία ζωή. Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατό του αλλά και ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί του και οι σκέψεις μας είναι με τους αγαπημένους του. Σε ευχαριστούμε για όλα Lance. Θα μας λείψεις."

Ο Lance Reddick έπαιζε Destiny 2 λίγο πριν πεθάνει.

Συζητήστε για το Destiny 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification