Οι ιδιοκτήτες της σειράς Lord of the Rings έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία "Lord of the Bins"

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι ιδιοκτήτες της σειράς Lord of the Rings έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία "Lord of the Bins"

Οι ιδιοκτήτες της σειράς Lord of the Rings έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία "Lord of the Bins"

Η οποία περισυλλέγει σκουπίδια στην Αγγλία.

Η Middle-earth Enterprises, εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του Lord of the Rings,κινήθηκε νομικά ενάντια σε μια εταιρεία αποκομιδής απορριμμάτων στο Λονδίνο που ονομάζεται "Lord of the Bins".

Το BBC αναφέρει ότι η εταιρεία συλλογής απορριμμάτων σπιτιού και γραφείου που δραστηριοποιείται στο East Sussex και στο West Sussex ενημερώθηκε από την Middle-earth Enterprises η οποία τους είπε ότι πρέπει να αλλάξουν το όνομά τους. Οι Nick Lockwood και Dan Walker, ιδιοκτήτες του Lord of the Bins, είπαν ότι θα χρειαστεί να ξοδέψουν «χιλιάδες λίρες» για να επανακυκλοφορήσουν με διαφορετικό όνομα.

"Η Middle-earth Enterprises έστειλε και επιβάλλει διακοπή χρήσης του ονόματος, ισχυριζόμενη ότι παραβιάζουμε τα εμπορικά τους σήματα", είπε ο Lockwood, προσθέτοντας ότι οι δικηγόροι της Middle-earth Enterprises είπαν ότι οι πελάτες μπορεί να πιστεύουν ότι το Lord of the Bins είναι επίσημα συνδεδεμένος με το Lord of the RIngs.

«Όμως οποιοσδήποτε έχει τα καλά του ξέρει ότι είμαστε μια εντελώς ξεχωριστή και μη ανταγωνιστική επιχείρηση», είπε ο Lockwood. Επιπλέον, το Lord of the Bins καλείται να σταματήσει να χρησιμοποιεί το σύνθημά του, "One Ring to Remove it all".

Ο Lockwood είπε ότι η εταιρεία συλλογής απορριμμάτων «θα συνεχίσει να παρέχει μια εξαιρετική υπηρεσία για την πόλη μας», ανεξάρτητα από το πώς λέγεται. Η Middle-earth Enterprises δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Σύμφωνα με την Middle-earth Enterprises, οποιαδήποτε μη εγκεκριμένη χρήση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και της ταινίας Χόμπιτ, συμπεριλαμβανομένων των "τόπων, αντικειμένων, χαρακτήρων και συμβάντων από τα βιβλία και τις ταινίες" είναι παράνομη. Η Middle-earth Enterprises έχει εγκρίνει άδειες για εταιρείες ποδηλάτων, μελιού και γιόγκα.

Διαβάστε ακόμη για τις νέες ταινίες, σειρές, games και θεματικά πάρκα και συζητήστε για το Lord of the Rings στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification