• Ειδήσεις
  • Άλλες Ειδήσεις
  • Η Microsoft ζητάει από την Sony να αποκαλύψει τα επόμενα games της, λόγω της αγωγής της Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ

Η Microsoft ζητάει από την Sony να αποκαλύψει τα επόμενα games της, λόγω της αγωγής της Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft ζητάει από την Sony να αποκαλύψει τα επόμενα games της, λόγω της αγωγής της Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ

Η Microsoft ζητάει από την Sony να αποκαλύψει τα επόμενα games της, λόγω της αγωγής της Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ

Η Sony θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις 27/1.

Η Microsoft θέλει η Sony να αποκαλύψει εμπιστευτικές λεπτομέρειες για τα επόμενα games της, στα πλαίσια της αγωγής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής των ΗΠΑ (FTC), η οποία έχει ως στόχο να σταματήσει την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Η Microsoft ζήτησε από την Sony κλήτευση για να αποκαλύψει εμπιστευτικές λεπτομέρειες για τα επόμενα games της. Αυτό σημαίνει ότι η Sony μπορεί να αναγκαστεί να αποκαλύψει εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια που πιθανότατα θα προτιμούσε να μην βγάλει προς τα έξω.

Η κλήτευση εκδόθηκε στις 17 Ιανουαρίου με ημερομηνία απάντησης την 20η Ιανουαρίου, αν και έχει παραταθεί έως τις 27 Ιανουαρίου προκειμένου η Sony να "κινήσει να περιορίσει ή να ακυρώσει ή να απαντήσει με άλλο τρόπο στην κλήτευση". Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Sony και της Microsoft ως προς το εύρος της παραγωγής της Sony και το χρονοδιάγραμμα βρίσκονται σε εξέλιξη. Το πως θα αντιδράσει η Sony θα γίνει γνωστό μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στόχος της Microsoft είναι να δείξει ότι η Sony είναι κυρίαρχη στην αγορά του gaming και ότι τα games για κονσόλες PlayStation υπερτερούν έναντι αυτών των κονσολών Xbox, ακόμα και μετά την εξαγορά.

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα διευρύνει τον ανταγωνισμό και θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για παίκτες και προγραμματιστές παιχνιδιών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Brad Smith «Έχουμε δεσμευτεί από την πρώτη μέρα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων παραχωρήσεων στην Επιτροπή Εμπορίου» πρόσθεσε.

Ως απάντησή της στην FTC, η Microsoft ισχυρίστηκε ότι η αγωγή ήταν αντισυνταγματική καθώς παραβίαζε την Πέμπτη Τροποποίηση. Αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος.

Δείτε την δήλωση του Phil Spencer ότι η Sony θέλει να μεγαλώσει το PlayStation μικραίνοντας το Xbox.

Διαβάστε επίσης τις χώρες που ενέκριναν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification