Η Square Enix θα κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs

Η Square Enix θα κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs

Η Square Enix θα κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs

Μέσα στο 2023. 

Η Square Enix θα ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Enjin με σκοπό να κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs.

Συγκεκριμένα μία ψηφιακή συλλογή από κάρτες, οι οποίες γιορτάζουν την 25η επέτειο του Final Fantasy 7, θα είναι διαθέσιμος στο cross-chain δίκτυο Efinity και για όσους αγοράζον την φυσική συλλογή, το 2023.

Μία φιγούρα είναι επίσης διαθέσιμη για προπαραγγελία και η deluxe έκδοσή της θα περιλαμβάνει ένα κωδικό για να αποκτήσετε και την NFT εκδοχή της. Η Enjin δήλωσε ότι αφορά περιβαλλοντικά ενήμερους χρήστες και προσφέρει λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ χρησιμοποιεί αποκλειστικά NFTs χωρίς διοξείδια. Το στέλεχος της Enjin, Witek Radomski, δήλωσε: Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μία ωρίμανση των ψηφιακών πόρων και της ψυχαγωγίας. Η Square Enix, ένας αξιότιμος publisher χαράζει το μονοπάτι για όλη την βιομηχανία. Χρησιμοποιώντας την Efinity, οι fans μπορούν να βιώσουν διαδραστικά NFTs χωρίς να καταλάβουν ότι βρίσκονται στο blochchain. Η Enjin μπορεί να δημιουργήσει την επόμενη φάση του blockchain entertainment, ενώνοντας την περιέργεια με την δημιουργικότητα.

 

Η συγκεκριμένη NFT συλλογή, έρχεται μετά από δηλώσεις του προέδρου της Square Enix, Yosude Matsuda, όπου είχε εκφράσει τις επιθυμίες του να γίνουν τα NFTs, ένα μεγάλο trend στο gaming.

Διαβάστε περισσότερες δηλώσεις της Square Enix για τα NFTs και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification