Αστυνομικοί στη Φλόριντα της Αμερικής σκότωσαν δράστη που έκλεψε κάρτες Pokemon και μία πίτσα

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Αστυνομικοί στη Φλόριντα της Αμερικής σκότωσαν δράστη που έκλεψε κάρτες Pokemon και μία πίτσα

Αστυνομικοί στη Φλόριντα της Αμερικής σκότωσαν δράστη που έκλεψε κάρτες Pokemon και μία πίτσα

Προσπάθησαν να διαφύγουν με όχημα.

Αστυνομικοί στη Φλόριντα της Αμερικής σκότωσαν έναν κλέφτη που άρπαξε μαζί με άλλους τρεις κάρτες Pokémon και μια πίτσα.

Στην κομητεία Osceola της Florida, αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον τεσσάρων υπόπτων, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν κλέψει κάρτες Pokémon και μια πίτσα. Ο ένας πέθανε μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο κατηγορήθηκαν για μικροκλοπή.

Πολλαπλές μονάδες συγκεντρώθηκαν σε κατάστημα Target στο Kissimmee της Φλόριντα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όπου βρήκαν ένα μαύρο Audi με καλυμμένες πινακίδες, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση. Μόλις εντόπισαν δύο έφηβους - οι οποίοι αμέσως θεωρήθηκαν «ύποπτοι» επειδή φορούσαν κουκούλα και μάσκες εν μέσω πανδημίας - οι αστυνομικοί βγήκαν από το όχημα, ενημερώθηκαν από έναν αξιωματικό που κατέγραψε κλοπή μέσα στο κατάστημα Target της περιοχής ότι οι ίδιοι έφηβοι έκλεψαν κάρτες Pokémon και μια πίτσα. Ο αναπληρωτής αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας Cole Miller, έγραψε στην αναφορά του ότι οι νεαροί εντοπίστηκαν μέσω κλειστού κυκλώματος και κατεγράφησαν σε κάμερα.

Ενώ η ένορκη κατάθεση του Cole Miller δεν περιορίζει λεπτομέρειες που να περιγράφουν τα γεγονότα που οδήγησαν στον πυροβολισμό, αυτό που συνέβη όταν οι φερόμενοι ύποπτοι έφυγαν από το κατάστημα είναι ασαφές. Η αναφορά του αστυνομικού λέει τα εξής: «Επιχειρήθηκε επαφή με το μαύρο Audi από πολλαπλές μονάδες αφού έκανε κύκλους στο χώρο στάθμευσης και καταλήφθηκε από άλλους» και «Έγινε απόπειρα κατάρριψης του Audi που κατέληξε σε πυροβολισμούς από αστυνομικούς».

Το χαλάζι πυροβολισμών που ακολούθησε, όπως περιγράφεται από μάρτυρες στη σκηνή, τραυμάτισε τους δύο υπόπτους και σκότωσε έναν τρίτο. Ένας τέταρτος ύποπτος συνελήφθη επίσης, σύμφωνα με το Orlando Sentinel, αλλά δεν είναι σαφές εάν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, με τον έναν επιζώντα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο που έγινε στις 28 Απριλίου. Κανένας από τους υπόπτους δεν αναφέρθηκε ότι είχε στην κατοχή του όπλα.

Ο αξιωματικός του τοπικού τμήματος δικαιολόγησε τους αστυνομικούς που έδρασαν και δεν δημοσιοποίησε την ταυτότητά τους, μιας και θεωρήθηκε ότι είχαν προειδοποιήσει τους δράστες που προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης. Μάλιστα η αναφορά του σερίφη της κομητείας Osceola, Marcos López, λέει ότι «και οι δύο αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους» αφού σκότωσαν έναν άοπλο άνδρα επειδή έκλεψε κάρτες Pokémon και πρόσθεσε «Έχω 200% εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν με βάση την εκπαίδευσή τους και την εμπειρία τους. Τα πράγματα κλιμακώνονται. Αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος».

Δείτε την σπάνια κάρτα Pokemon του Logan Paul και διαβάστε τα Pokemon reviews

Συζητήστε για το Pokemon Trading Card game στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification