Η Epic Games θα προσφέρει στους προσωρινούς συμβασιούχους εργαζόμενους της full-time συμβόλαιο

Η Epic Games θα προσφέρει στους προσωρινούς συμβασιούχους εργαζόμενους της full-time συμβόλαιο

Η Epic Games θα προσφέρει στους προσωρινούς συμβασιούχους εργαζόμενους της full-time συμβόλαιο

Οι προσλήψεις εποχειακών θα συνεχιστούν.

Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games θα προσφέρει σε εκατοντάδες από τους προσωρινούς συμβασιούχους εργαζόμενους της full-time συμβόλαιο.

H εκπρόσωπος της Epic, Elka Looks, δήλωσε στο site Τhe Verge ότι η εταιρεία θα προσφέρει σε "μερικές εκατοντάδες" από τους συμβασιούχους της πλήρη απασχόληση και αποκάλυψε ότι "οι περισσότεροι αλλά όχι όλοι" από αυτούς τους εργαζόμενους είναι QA testers (ελεγκτές διασφάλισης ποιότητας λογισμικού). H Looks επιβεβαίωσε επίσης ότι όσοι γίνουν υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης της Epic θα είναι "επιλέξιμοι για τα προγράμματα παροχών της εταιρείας στις ΗΠΑ". H εταιρεία θα εξακολουθεί να προσλαμβάνει έκτακτους εργαζόμενους για "βραχυπρόθεσμες ανάγκες".

Αυτή η είδηση από την Epic ακολουθεί τις κινητοποιήσεις της Activation Blizzard τον Δεκέμβριο. Αυτές οι απεργίες ήταν μια διαμαρτυρία από τους πολλούς εργαζόμενους της Raven Software (γνωστή για τη δουλειά της στο Call of Duty: Black Ops Cold War και CoD: Warzone) που απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, παρόλο που τους είπαν ότι "δεν έκαναν τίποτα κακό". Η Epic έχει κάνει κινήσεις για να βελτιώσει την ευημερία των εργαζομένων της κατά τη διάρκεια των ετών. Η εταιρεία φροντίζει να κλείνει για δύο εβδομάδες κάθε καλοκαίρι και δύο εβδομάδες κάθε Χριστούγεννα για να δώσει σε όλο το προσωπικό διακοπές και συνήθως υπάρχει ένα μεγάλο patch του Fortnite μερικές ημέρες πριν συμβεί αυτό, το οποίο προετοιμάζει το video game για να τρέξει όσο το προσωπικό βρίσκεται σε διακοπές.

H Epic Games, ακόμη και με αυτά τα κλεισίματα γραφείων, δεν έχει απαλλαγεί από τον έλεγχο των υπαλλήλων της. H εταιρεία, προς το τέλος του περασμένου έτους, τερμάτισε την πολιτική της εναλλασσόμενης τετραήμερης εβδομάδας εργασίας που είχε εισαχθεί στο αποκορύφωμα της πανδημίας του Covid, αναστατώνοντας ορισμένους υπαλλήλους. Η επίσημη δήλωση της εταιρείας ήταν ότι το πρόγραμμα εναλλασσόμενης τετραήμερης εβδομάδας δεν είχε ποτέ σκοπό να είναι μόνιμο. Ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής Daniel Vogel δήλωσε σε ένα email: "Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε πολλές Παρασκευές ελεύθερες για βαθιά εργασία και πολλούς ανθρώπους που πρέπει να δουλέψουν τις Παρασκευές ούτως ή άλλως. Αυτό σήμαινε ότι πολλοί άνθρωποι δεν επωφελούνταν εξίσου από αυτή την πολιτική". 

Δείτε τα δωρεάν games του Epic Games Store και συζητήστε για το Epic Games Store στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification