Ο Phil Spencer δηλώνει ενθουσιασμένος με τις σειρές της Activision Blizzard

Ερμής Δερβίσης
Ο Phil Spencer δηλώνει ενθουσιασμένος με τις σειρές της Activision Blizzard

Ο Phil Spencer δηλώνει ενθουσιασμένος με τις σειρές της Activision Blizzard

Και τις προοπτικές που έχουν για το μέλλον.

Ο Phil Spencer πρόεδρος του Microsoft Gaming δηλώνει ενθουσιασμένους με τις προοπτικές που έχουν οι σειρές της Activision Blizzard στο Xbox.

Μιλώντας στο The Washington Post, ο Spencer δήλωσε: Έβλεπα τον κατάλογο με σειρές και λέω Πάμε!. King’s Quest, Guitar Hero και πιστεύω ότι έχουν και το HeXen. Ο Spencer ανυπομονεί να δουλέψει με τις εταιρείες ανάπτυξης της Activision: Πιστεύουμε ότι, μόλις κλείσει η συμφωνία, θα έχουμε τους πόρους να δουλέψουμε σε σειρές τις οποίες αγαπώ από την παιδική μου ηλικία και οι ομάδες θέλουν πολύ να επιστρέψουν. Ανυπομονώ για αυτές τις συζητήσεις. Πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται να προστεθούν νέοι πόροι νέες δυνατότητες.

Εταιρείες ανάπτυξης της Activision πέρα από τις πολύ γνωστές, όπως οι Treyarch και Infinity Ward, είναι οι Toys for Bob (που ανέπτυξε το Crash Bandicoot 4: It’s About Time), Beenox, Demonware, High Moon Studios, Radical Entertainment και Solid State.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Phil Spencer για το Call of Duty στο PlayStation και συζητήστε για τη Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 21/01/2022 13:58
Θα αναστησει δηλαδη τους τιτλους της sierra. Δν ειναι κακο αυτο. Αν δν πιραξει και την προσβαση που εχουμε στο battlenet θα ειμαι πολυ οκ: )
Notification