Το Patch 12.2 του League Of Legends εισάγει νέα champion, την Zeri

Το Patch 12.2 του League Of Legends εισάγει νέα champion, την Zeri

Το Patch 12.2 του League Of Legends εισάγει νέα champion, την Zeri

Τα Skins της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνονται επίσης.

Η πρώτη νέα champion του League of Legends για το 2022, Zeri, φτάνει αυτή την εβδομάδα, στις 20 Ιανουαρίου, μαζί με τις υπόλοιπες ενημερώσεις στο patch 12.2.

Με τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά και την έναρξη του Έτους της Τίγρης να πλησιάζουν την 1η Φεβρουαρίου, το patch περιλαμβάνει μια σειρά από skins και chromas με θέμα το event, καθώς και την επιστροφή του ARURF για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το patch εισάγει τη νέα champion Zeri, η οποία διαθέτει ένα kit με θέμα τον ηλεκτρισμό που περιλαμβάνει μια ασπίδα που ενισχύει την ταχύτητα κίνησής της, έναν ηλεκτρικό παλμό που επιβραδύνει τους εχθρούς και ένα dash που δίνει στη Zeri την ικανότητα να πηδάει πάνω από το έδαφος.

Η Zeri θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου, όταν κυκλοφορήσει το Patch 12.2, μαζί με το Withered Rose skin της.Ένας τεράστιος αριθμός skins και χρωμάτων προστίθεται επίσης για το φεγγαρόδρομο της League, με πέντε champions. Ο πλήρης κατάλογος των νέων skins της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τους Porcelain Protector Ezreal, Porcelain Lissandra, Porcelain Amumu, Porcelain Lux, Porcelain Kindred, Firecracker Sett, Firecracker Diana, Firecracker Teemo, Firecracker Tristana και Firecracker Xin Zhao. Το event θα περιλαμβάνει επίσης skins Prestige Edition για την Porcelain Lux και την Brave Phoenix Xayah.

Ενώ μια σειρά από βελτιώσεις για champions περιλαμβάνονται σε αυτή την ενημερωμένη έκδοση, η Janna λαμβάνει μια πιο εμπεριστατωμένη ανανέωση, με τις σημειώσεις της ενημερωμένης έκδοσης να επισημαίνουν ότι "η Janna απλά δεν αισθάνθηκε πολύ ικανοποιητική για να παίξει τις τελευταίες σεζόν, ειδικά σε σύγκριση με άλλες επιλογές enchanter στο bot lane". Η Riot επαναφέρει επίσης τη λειτουργία All Random Ultra Rapid Fire, ή ARURF, για το σεληνιακό πρωτοχρονιάτικο event. Οι σημειώσεις για το patch υπόσχονται μερικές εκπλήξεις πέρα από αυτά που μπορεί να περιμένουν οι παίκτες από τα προηγούμενα ARURF runs, λέγοντας ότι "προσθέσαμε ένα flipper γεμάτο αλλαγές σε μερικά runes και μερικές εκπλήξεις στο tooltip του Awesome Buff of Awesomely Awesome Buffing".

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δούν τις πλήρεις σημειώσεις του patch εδώ, συμπεριλαμβανομένων των διορθώσεων ισορροπίας των champions, των διορθώσεων αντικειμένων και των διορθώσεων σφαλμάτων.

Διαβάστε περισσότερα για το Ruined King: A League of Legends story και συζητήστε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic

Παίζετε League of Legends; Ανταλλάξτε IDs στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification