Πρώην σεναριογράφος της Bioware δήλωσε ότι η ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς Mass Effect τον κάνει να cringe-άρει

New
Πρώην σεναριογράφος της Bioware δήλωσε ότι η ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς Mass Effect τον κάνει να cringe-άρει

Πρώην σεναριογράφος της Bioware δήλωσε ότι η ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς Mass Effect τον κάνει να cringe-άρει

Ο David Gaider είχε εργαστεί πάνω στο Dragon Age.

Ο πρώην lead writer της Bioware, David Gaider, δήλωσε ότι η ιδέα μιας σειράς Mass Effect τον κάνει να “cringe-άρει”.

Χτες, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο από το Deadline, το οποίο ανέφερε ότι το Amazon Prime έχει σχεδόν κλείσει συμφωνία με την Bioware για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Mass Effect. Όμως, ο Gaider, ο οποίος είχε εργαστεί πάνω στην σειρά Dragon Age, μοιράστηκε τις ανησυχίες του μέσω του Twitter, λέγοντας πως ένα adaptation του δημοφιλούς sci-fi RPG θα απομακρύνει τους fans του game.

 

 

Ειδικότερα, ο Gaider δήλωσε τα εξής: “Για αρχή, τα Mass Effect και Dragon Age έχουν custom πρωταγωνιστή. Κάτι που σημαίνει ότι για να δημιουργηθεί σειρά πάνω σε αυτά, η παραγωγή θα πρέπει να διαλέξει έναν αρσενικό ή θηλυκό πρωταγωνιστή. Αμέσως αμέσως καταστρέφεις ότι είχαν χτίσει οι fans. Κατά δεύτερον, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε μια κατάσταση στην οποία δεν έχουν γνώση των γεγονότων και είναι κάτι που σιγά σιγά γεμίζει ο παίκτης με τις αποφάσεις του. Δεν θα δουλέψει σε ένα παθητικό μέσο. Άρα, ξαφνικά έχεις έναν πρωταγωνιστή που έχει δική του προσωπικότητα και δική του ‘ιστορία’. Αυτό θα ήταν περίεργο.”

Ο Gaider συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Τόσα η πλοκή του Mass Effect, όσο και του Dragon Age, είναι στην καλύτερη, χρήσιμη. Αυτές οι ιστορίες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τις ενέργειες του παίκτη. Ήταν κάτι σαν ένα κέλυφος στο οποίο αναπτύχθηκε ο συναισθηματικός δεσμός με τους παίκτες. Οι επιλογές ήταν αυτές που αύξησαν το engagement. Η αλληλεπίδραση ήταν ο ήρωας και όχι η ιστορία. Αν τα βγάλεις όλα αυτά, βγάλεις τους περισσότερους συντρόφους και στην τελική μένεις με…. μια generic sci-fi σειρά.”

Διαβάστε για την τηλεοπτική σειρά Mass Effect και συζητήστε για το Mass Effect στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification