Οι παίκτες του World of Warcraft συζητούν για το αν είναι pay-to-win

Hot
Ερμής Δερβίσης
Οι παίκτες του World of Warcraft συζητούν για το αν είναι pay-to-win

Οι παίκτες του World of Warcraft συζητούν για το αν είναι pay-to-win

Στην επίσημη σελίδα του στο Reddit.

Στην επίσημη σελίδα του World of Warcraft στο Reddit, οι παίκτες συζητούν για τον αν το παιχνίδι έχει γίνει pay-to-win και αν η πρόοδος εξαρτάται από τα πόσα χρήματα θα πληρώσει κάποιος.

Η συζήτηση επικεντρώνεται στο Token που χρειάζεται για 30 μέρες gameplay είναι μέθοδος pay-to-win. Για παράδειγμα αν κάποιος χρειάζεται Gold εντός του game μπορεί να το αγοράσει για 20 δολάρια. Μετά πουλάει το Token για Golf ώσπου να το αγοράσει κάποιος άλλος παίκτες για 30 μέρες gameplay. Το Token υπάρχει σαν επίσημη μέθοδος αγορά Gold και έχουν υπάρξει αρκετοί παίκτες που χρησιμοποιούν bots για να βρουν και να το μεταπωλήσουν.

Με το Token η Blizzard ήθελε να αντιμετωπίσει τους πωλητές Gold, αλλά και να δώσει στους παίκτες που έχουν αρκετό να μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν χωρίς να δώσουν πραγματικά χρήματα. Τελευταία οι παίκτες ανακαλύπτουν ότι το Token μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οποιαδήποτε αγορά. Οι αγοροπωλησίες του δίνουν αρκετό Gold στους παίκτες για να αγοράσουν για παράδειγμα ακριβά ranks των legendary items, Muthic+ dungeons, τα οποία δίνουν κάποια από τα καλύτερα items.

Κάποιοι παίκτες δηλώνουν ότι μπορεί να μπορούν να αγοράσουν καλύτερο εξοπλισμό όμως δεν τους κάνει καλύτερους ή πιο επιδέξιους. Άλλοι όμως διαφωνούν λέγοντας ότι όταν μπορεί κάποιος να δώσει χρήματα για οτιδήποτε πέρα από εμφανησιακές αλλαγές, τότε είναι pay-to-win. Η πεποίθηση αυτή υπάρχει και λόγω της ύπαρξης των μικροσυναλλαγών. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο MadSeasonShow που δημιουργούσε videos από το παιχνίδι, ανακοίνωσε ότι το σταματάει.

Διαβάστε επίσης για τις μηνύσεις εναντίων της Blizzard και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification