Take-Two: "Οι συνδρομητικές υπηρεσίες δεν έχουν νόημα για τα AAA games"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Take-Two: "Οι συνδρομητικές υπηρεσίες δεν έχουν νόημα για τα AAA games"

Take-Two: "Οι συνδρομητικές υπηρεσίες δεν έχουν νόημα για τα AAA games"

Αλλά περισσότερο για games..."της σειράς".

O Strauss Zelnick, διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, τάχθηκε ολίγον τι καχύποπτος για την χρήση των συνδρομητικών gaming υπηρεσιών για τα triple-A games, καθώς δήλωσε: "Οι απόψεις μας παραμένουν αμετακίνητες. Πιστεύουμε ότι ένα συνδρομητικό μοντέλο δεν έχει νόημα για games πρώτης γραμμής. Για να έχει ένα νόημα οποιοδήποτε business model στην ψηφιακή διασκέδαση, θα πρέπει να δουλεύει για τους δημιουργούς της διασκέδασης αλλά και για τους πελάτες.

Η έννοια του να υπάρχει ένας κατάλογος με games έχει ένα νόημα για τους publishers και για καταναλωτές που είναι μανιώδεις και θέλουν πρόσβαση σε πολύ περιεχόμενο. Αλλά αν θες παιχνίδι της πρώτης γραμμής, τότε τα οικονομικά δεν βγάζουν νόημα".

Όλα αυτά ειπώθηκαν σε πρόσφατο meeting επενδυτών, κάτι που είναι σημαντικό, καθώς η Take-Two δεν δείχνει να θέλει να εμπλακεί στο να εντάξει τα games της σε τέτοια μοντέλα. Άλλωστε, τα Grand Theft Auto έχουν πουλήσει 400 εκατομμύρια αντίτυπα (το GTA V από μόνο του 150). Ο Zelnick πρόσθεσε: "Οι καταναλωτές που εμπλέκονται στην ψηφιακή διασκέδαση έχουν διαφορετικά μοτίβα κατανάλωσης των games σε σχέση με όσους εμπλέκονται στην linear διασκέδαση. Οι καταναλωτές της linear διασκέδασης καταναλώνουν 150 ώρες προγραμματισμού τον μήνα. Μιλάμε για πάνω από 100 διαφορετικούς τίτλους. Στην interactive διασκέδαση, οι πελάτες καταναλώνουν 45 ώρες το μήνα, σε 1-4 games, αλλά όχι σε 100 games. Άρα, από την πλευρά του καταναλωτή, δεν είναι ξεκάθαρο ότι ένα συνδρομητικό μοντέλο βγάζει νόημα, για τους περισσότερους καταναλωτές".

Κατά τα άλλα ο Zelnick δεν τάχθηκε ξεκάθαρα κατά, καθώς λέει ότι είναι open minded. "Έχουμε ορισμένα games για συνδρομητικές υπηρεσίες. Πολύ σπάνια δίνουμε games της πρώτης γραμμής. Αλλά το βλέπουμε περισσότερο εφικτό να προσφέρουμε δεύτερα/παλιότερα games, παρά πρώτης γραμμής".

Διαβάστε περισσότερα για το χρονικό μήνυσης της πολιτείας της Καλιφόρνια στην Activision Blizzard και συζητήστε για την εταιρεία στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification