Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy's αποσύρεται εξαιτίας πολιτικών δωρεών στον Donald Trump

Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy's αποσύρεται εξαιτίας πολιτικών δωρεών στον Donald Trump

Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy's αποσύρεται εξαιτίας πολιτικών δωρεών στον Donald Trump

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο site του.

Ο Scott Cawthon ανακοίνωσε ότι αποσύρεται και δεν θα εργάζεται πλέον στα δημοφιλή games Five Nights at Freddy's.

Ο δημιουργός ανακοίνωσε στο site του: "Είχα μια ευλογημένη, γεμάτη και πλούσια καριέρα. Μου έδειξαν μεγάλη καλοσύνη και προσπάθησα να δείξω μεγάλη καλοσύνη σε αντάλλαγμα. Προσπάθησα να φτιάξω μερικά καλά games (ας αρχίσει η συζήτηση) και έγινα μάρτυρας της δημιουργίας της πιο δημιουργικής και ταλαντούχας ίσως ομάδας από fans στον πλανήτη".

O Scott Cawthon είχε δωρίσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε συντηρητικές επιτροπές δράσης και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί οπαδοί των Five Nights at Freddy's είναι μέλη της LGBTQ+ κοινότητας και αντέδρασαν αρνητικά στην είδηση, γεγονός που οδήγησε τον Cawthon να ανακοινώσει τότε ότι δεν είχε σκοπό να απολογηθεί για την επιλογή του.

Ο δημιουργός ανέφερε επίσης: "Μου λείπει να φτιάχνω παιχνίδια για τα παιδιά μου, μου λείπει να το κάνω απλά για διασκέδαση και μου λείπει να φτιάχνω Rpgs παρόλο που είμαι άθλιος σε αυτό. Όλα αυτά για να πω ότι αποσύρομαι. Μου έδειξαν τεράστια αγάπη και υποστήριξη την τελευταία εβδομάδα, πολλά από τα οποία προήλθαν από την LGBTQ κοινότητα. Η καλοσύνη που μου έδειξαν ήταν σουρεαλιστική".

Τα Five Nights at Freddy's θα συνεχιστούν με κάποια μορφή αν και πλέον ο δημιουργός τους δεν θα εμπολακεί στη δημιουργία των μελλοντικών τίτλων της σειράς.


Το επόμενο παιχνίδι της σειράς, το Five Nights at Freddy's: Security Breach, είχε ήδη ανακοινωθεί με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021, ενώ η κινηματογραφική μεταφορά του επρόκειτο να ξεκινήσει γυρίσματα φέτος.

 

 Διαβάστε σχετικά με το Five Nights at Freddy's: Security Breach. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification