Ο χειρότερος παρουσιαστής της E3 όλων των εποχών

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο χειρότερος παρουσιαστής της E3 όλων των εποχών

Ο χειρότερος παρουσιαστής της E3 όλων των εποχών

Ο Jamie Kennedy στην E3 2016 ήταν...ο ορισμός του trolling!

Ο κωμικός Jamie Kennedy ήταν παρουσιαστής στην έκθεση E3 2007, για λογαριασμό της Activision.

Τότε ήταν άλλες εποχές και η EA ήταν...πιο χύμα. Επίσης δεν υπήρχε τόση κριτική και λογοκρισία από τα social media, αφού τα social media ήταν ακόμη σε βρεφικό στάδιο. 

Ο Kennedy αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο (14 χρόνια μετά) και να σχολιάσει την παρουσίασή του. Η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε κάπως να βαριόταν, έκανε πολλές παύσεις διαρκώς, ενώ είχε ρίξει ανελέητο τρολάρισμα και ολίγον τι κρύο χιούμορ, ακόμα και στους καλεσμένους του που ήταν developers!

Οι περισσότεροι θεατές από το κοινό δεν γελούσαν με τα αστεία του. Η Activision γνώριζε το ιδιαίτερο χιούμορ του και μάλιστα του είχε πει να μην το παρακάνει με κακό χιούμορ σε επίπεδο παρεξήγησης, γιατί τότε θα είχε θέμα με την πληρωμή, αφού είχε υπογράψει κι ένα σχετικό συμβόλαιο. Τελικά ευτυχώς την γλίτωσε.

Ο Jamie Kennedy είχε εμφανιστεί επί σκηνής κάτι ανάμεσα σε μεθυσμένος και ελαφρά μαστουρωμένος (σ.σ. ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάνει κάναβη αλλά είπε ότι πριν το event δεν είχε καταναλώσει κάτι). Ήταν επίσης υπερόπτης απέναντι στα games που παρουσιάζονταν και στους καλεσμένους του. Ακόμα και η έννοια του "cringe" παίζει να ξεκίνησε...από εκείνο το βράδυ. Ο Kennedy δήλωσε ότι ήταν κουρασμένος γιατί είχε δύο μέρες σερί μαγνητοσκοπήσεις για projects της Activision. Τον εξουθένωσαν τελικά!

Μάλιστα δεν γνώριζε και πολλά από τα video games. Έφτασε στο σημείο να χλευάζει μέχρι και τους gamers, λέγοντας ότι "υπάρχουν πολλοί παρθένοι στο κοινό". Τέλος, δεν εκτίμησε το πόσο μεγάλη υπόθεση είναι η E3 για τους fans.

Ο Kennedy έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την Activision.

Δείτε το Editorial της E3 και το αναλυτικό πρόγραμμα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification