Το Microsoft Flight Simulator στα 30 fps στα Xbox Series X/S

Hot
Το Microsoft Flight Simulator στα 30 fps στα Xbox Series X/S

Το Microsoft Flight Simulator στα 30 fps στα Xbox Series X/S

Θα τα υπερβαίνει σε συγκεκριμένες οθόνες.

To studio Asobo, που είναι υπεύθυνο για το Microsoft Flight Simulator, ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις κονσόλες Xbox Series X και S. Πιο συγκεκριμένα, οι developers επιβεβαίωσαν πως το Microsoft Flight Simulator θα τρέχει στα 30 fps, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς είναι ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που κυκλοφορούν για PC. Ακόμα και τα πιο δυνατά PC δυσκολεύονται να διατηρήσουν 60 fps.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το ότι αν η κονσόλα είναι συνδεδεμένη σε οθόνη που υποστηρίζει VRR (Variable Refresh Rate), ή στα ελληνικά μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, θα έχει την δυνατότητα να υπερβαίνει το όριο των 30 fps. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως το παιχνίδι θα παρέχει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για το framerate, έτσι ώστε να διαφοροποιείται ανάλογα με το σκηνικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που το VRR μπορεί να κάνει την διαφορά και να βελτιώσει την εμπειρία του παίκτη.

 

 

Ακόμα, οι developers επιβεβαίωσαν πως όσοι κατέχουν την έκδοση των Windows 10, θα έχουν το παιχνίδι και στο Xbox Series X/S. Μάλιστα, θα υπάρχει και η δυνατότητα να μεταφέρεται η πρόοδος και τα saves μεταξύ PC και κονσόλας. Σε ότι αφορά τα DLC όμως, μερικά από αυτά ίσως να πρέπει να αγοραστούν ξανά, αν δεν είναι της Microsoft ή της Asobo.

Το Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου για Xbox Series X/S.

Διαβάστε το review του Microsoft Flight Simulator 2020. Διαβάστε σχετικά με το νέο event της Microsoft. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.