Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two μιλάει για τις συνέπειες της πανδημίας στη gaming βιομηχανία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two μιλάει για τις συνέπειες της πανδημίας στη gaming βιομηχανία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two μιλάει για τις συνέπειες της πανδημίας στη gaming βιομηχανία

Η ώθηση στην ανάπτυξη της πρόκειται για μία μόνιμη αλλαγή. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Strauss Zelnick είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως πιστεύει ότι οι επιπλέον πωλήσεις και τα έσοδα που συγκέντρωσε η gaming βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι μία μόνιμη αλλαγή.

Σύμφωνα με την έκθεση των οικονομικών του χρόνου της Take- Two, η εταιρεία δήλωσε πως πρόκειται για μία καταλυτική αλλαγή στην ψυχαγωγική κατανάλωση η οποία θα ωφελήσει όχι μόνο την εταιρεία αλλά την gaming βιομηχανία γενικότερα.Ο Zelnick είπε πως " Η Διαδραστική ψυχαγωγία είναι πλέον η νούμερο ένα μορφή διασκέδασης όσον αφορά τα έσοδα και ο κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμη. Ένας βασικός λόγος για αυτή την ανάπτυξη είναι το γεγονός ότι πολύς κόσμος ανακάλυψε ή ακόμη ανακάλυψε εκ νέου, τη διαδραστική ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συμπεράναμε πως ενώ κάποιες τάσεις μπορεί να μετριαστούν, η αλλαγή αυτή καθ’ αυτή θα είναι μόνιμη ".

O Zelnick τόνισε πως πιστεύει ότι η ανάπτυξη που υπάρχει βασίζεται στις κοινωνικές πτυχές δημοφιλών games. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καταναλωτές που προτιμούν συλλογικές ψυχαγωγικές εμπειρίες μπαίνουν πλέον στην gaming αγορά, όπως και αυτοί που προτιμούν λούνα παρκ ή να δουν ταινίες μαζί με φίλους. Επιπλέον, είπε πως η Take-Two θα ήθελε να διευρύνει τους βασικούς και δημοφιλείς τίτλους της και σε mobile χώρο, όπως έκανε και η Activision με το Call of Duty Mobile.

Τέλος, στην συνέντευξή του ρωτήθηκε ποια η γνώμη του για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Epic Games και Apple, η οποία πολλοί παρατηρητές πιστεύουν πως θα έχει σοβαρές συνέπειες στη μοιρασιά των εσόδων στο μέλλον. Ο Zelnick δήλωσε πως δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η έκβαση της δίκης, γιατί η Take- Two θα συνεχίσει να απαντά στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Παρ’ όλα αυτά πιστεύει πως οι κάτοχοι των πλατφορμών θα παίρνουν μικρότερο μερίδιο των εσόδων στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη για τα νέα από τη δίκη μεταξύ των Epic Games και Apple και για εκτενή συζήτηση για την gaming βιομηχανια διαβάστε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification