Νέα SteamWorld games βρίσκονται υπό ανάπτυξη

Νέα SteamWorld games βρίσκονται υπό ανάπτυξη

Νέα SteamWorld games βρίσκονται υπό ανάπτυξη

Νέα games για την ομώνυμη σειρά Steampunk Adventure.

Ακόμη περισσότερα SteamWorld games ετοιμάζονται.

Η εταιρεία ανάπτυξης Thunderful ανακοίνωσε πως αναπτύσσει αρκετές νέες προσθήκες στην post-apocalyptic robot steampunk σειρά. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η εταιρεία αποκάλυψε πως ετοιμάζει ήδη αρκετά νέα SteamWorld games. Εξήγησε επίσης πως η ομάδα του SteamWorld έχει μείνει άθικτη ακόμη και μετά την περσινή ένωση της αρχικής εταιρείας ανάπτυξης Image and Form με την Thunderful.Η Thunderful δεν έχει κοινοποιήσει τίποτα που να αφορά τα games μέχρι στιγμής αλλά στην περίπτωση της SteamWorld σειράς γνωρίζουμε ακόμη λιγότερα για το μέλλον της. 

 

Δεν έχει γνωστοποιηθεί τι τύπος παιχνιδιού πρόκειται να είναι καθώς από το ξεκίνημά της η σειρά μεταπηδούσε από είδος σε είδος.Τα SteamWorld και Dig SteamWorld Dig 2 είναι και τα δύο Action Adventure Platform games με διαφορετική αισθητική το καθένα. Το SteamWorld Heist είναι ένα turn-based τακτικής ενώ τέλος το SteamWorld Quest είναι deck-building RPG. Πρόκειται για μια σειρά ολοκληρωμένων παιχνιδιών και περιμένουμε να δούμε το επόμενο είδος που θα υιοθετήσει η Thunderful ή την ανακοίνωση ενός sequel.

 

 

Διαβάστε ακόμη για το Deadly Premonition 2 της Thunderful και για εκτενή συζήτηση για τα SteamWorld games επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification