Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, πήρε διαζύγιο στα 65 του

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, πήρε διαζύγιο στα 65 του

Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, πήρε διαζύγιο στα 65 του

Ήταν παντρεμένος για 27 χρόνια.

Ο Bill Gates, πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του Melinda στα 65 του χρόνια. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 27 χρόνια.

Κοινώς, ο Bill Gates πρώτα ίδρυσε την Microsoft το 1975 (μαζί με τον Paul Allen), στα 20 του και έπρεπε να περάσουν σχεδόν άλλα τόσα χρόνια, για να φτάσουμε στο 1994, όταν και παντρεύτηκε στα 39 του. Το ότι έκανε γάμο σε μεγάλη ηλικία όμως (η σύζυγός του ήταν κατά 9 χρόνια νεότερη), δεν τον εμπόδισε από το να πάρει διαζύγιο, έστω και στην ηλικία των 65.

Ο Bill Gates παραιτήθηκε πέρυσι από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft το έκανε για να έχει περισσότερο χρόνο για το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, στο οποίο έχει ξοδέψει πολλά δις για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα συνεχίσει να δουλεύει για το ίδρυμα αυτό μαζί με την πρώην σύζυγό του, ακόμα και μετά το διαζύγιο.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, καθώς σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του εκτιμάται στα 124 δις δολάρια. Μόνο η έπαυλή του στη Medina της Washington κοστίζει το 1/1000 από την περιουσία αυτή (127 εκατομμύρια δολάρια). Η αίτηση διαζυγίου από τον Bill και την Melinda αναφέρει: "Αυτός ο γάμος έχει σπάσει ανεπανόρθωτα. Ζητούμε από το δικαστήριο να λύσει τον γάμο μας".

Τα ακίνητα του ζευγαριού, το μερίδιό τους σε επιχειρήσεις και οι μετοχές τους θα μοιραστούν όπως ορίζονται στο συμβόλαιο διαζυγίου. Το συμβόλαιο αυτό ωστόσο δεν έχει κοινοποιηθεί δημόσια. Οι Gates έχουν τρία ενήλικα παιδιά, άλλα ο ισχυρός άνδρας της Microsoft δεν θα πληρώνει διατροφή. Η Melinda είχε γνωρίσει τον Gates εντός της Microsoft, στην οποία έγινε product manager το 1987. Πάντως, ανάμεσα στους δικηγόρους της Melinda συγκαταλέγεται και ο Robert Cohen, ο οποίος εκπροσώπησε τους Ivana Trump, Michael Bloomberg και Chris Rock.

Θυμίζουμε ότι το Bill & Melinda Gates Foundation έχει ξοδέψει 1,75 δις δολάρια σε έρευνες για τα εμβόλια και την πανδημία του κορωνοϊού. Το 2019, οι μετοχές του ιδρύματος υπολογίζονταν σε 43 δις δολάρια. Μόνο από τον γάμο τους το 1994, μέχρι και το 2018, το ζευγάρι έχει βάλει στο ίδρυμα 36 δις δολάρια.

Διαβάστε για την πρόβλεψη της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Bill Gates και συζητήστε για την Microsoft στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification