Η Activision αρνείται τις απολύσεις στην Toys for Bob

New
Η Activision αρνείται τις απολύσεις στην Toys for Bob

Η Activision αρνείται τις απολύσεις στην Toys for Bob

H εταιρία ανάπτυξης λειτουργεί κανονικά με νέες θέσεις εργασίας.

Ψευδείς οι αναφορές σχετικά με τις απολύσεις της εταιρίας ανάπτυξης Toys For Bob της Activision.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο, η εταιρία ανάπτυξης με έδρα στην Καλιφόρνια, λειτουργεί κανονικά και προσλαμβάνει για αρκετούς διαφορετικούς ρόλους. Στην συνέχεια επιβεβαίωσε πως η Toys for Bob θα συνεχίσει να στηρίζει το Crash Bandicoot 4: It’s About Time και το Call of Duty: Warzone.Ο ίδιος δήλωσε πως “ Οι αναφορές σε απολύσεις στην Toys for Bob είναι λανθασμένες. Δεν έχει υπάρξει πρόσφατη μείωση του προσωπικού της εταιρίας. Η ομάδα ανάπτυξης λειτουργεί κανονικά και στην συγκεκριμένη στιγμή έχει διαθέσιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης. Η εταιρία με ενθουσιασμό συνεχίζει να στηρίζει το Crash Bandicoot 4: It’s About Time και πιο πρόσφατα να ενισχύει την ανάπτυξη του Call of Duty: Warzone".

Η Toys for Bob επιβεβαίωσε επίσης πως έχει γίνει υποστηρικτική εταιρία ανάπτυξης του Call of Duty: Warzone σε συμμετοχή με τις Sledgehammer, Raven, Infinity Ward, Beenox και άλλες. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Andy Robinson είπε πως σχεδόν όλες οι εταιρίες ανάπτυξης στην Activision συμβάλουν στο Warzone.
H Activision έχει πει πως θέλει να αυξήσει τον αριθμό των εταιριών ανάπτυξης για κάθε σειρά και ως αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη πως το Warzone έχει πλέον άλλη μία εταιρία ανάπτυξης. Τα σχέδια της Activision είναι τόσο φιλόδοξα που βλέπουμε 2,500 διαθέσιμες θέσεις εργασίας τις οποίες θεωρεί θα δυσκολευτεί να συμπληρώσει.

Όλη η δουλειά που γίνεται στο Warzone γίνεται παράλληλα με την ανάπτυξη του φετινού κύριου τίτλου το οποίο θεωρείται να είναι το Call of Duty : WWII – Vanguard από την Sledgehammer Games. H Activision Blizzard, η κάτοχος της Activision, πρόκειται να δηλώσει τα έσοδα της τελευταίας οικονομικής της περιόδου σήμερα, οπότε ίσως μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη για τη δωρεά των DLC του Call of Duty σε Αμερικανούς Βετεράνους απότην Activision και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification