Ο Yoshinori Ono αποχωρεί από την Capcom

Δανάη Ντούρμα
Ο Yoshinori Ono αποχωρεί από την Capcom

Ο Yoshinori Ono αποχωρεί από την Capcom

Γίνεται Προέδρος και COO της εταιρίας ανάπτυξης Delightworks.

Ο Yoshinori Ono, ένα σημαντικό μέλος της Capcom αποχωρεί από την εταιρία μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Ο Yoshinori Ono ο οποίος δούλευε στην σειρά Street Fighter από το 1988 και οδήγησε τη διαδικασία αναγέννησής της με το λανσάρισμα του Street Fighter 4, δήλωσε πως από πρώτη Μαΐου αποχωρεί από την Capcom για να δουλέψει σε μία άλλη εταιρία ανάπτυξης με όνομα Delightworks. Η Delightworks είναι η εταιρία ανάπτυξης του Fate/Grand Order σε mobile. Θα εκδώσει το Melty Blood: Type Lumina, ένα 2D Fighting Game που παρουσιάστηκε πρόσφατα το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Tsukihime. Ο Ono αναλαμβάνει τη θέση του νέου Προέδρου και COO της Delightworks.

Ο Yoshinori Ono δήλωσε μέσω Twitter πως “ Θα δουλεύω σε λίγο διαφορετική εταιρία ανάπτυξης απ’ ότι έχω συνηθίσει. Θα εξετάσω επίσης το development από διαφορετική οπτική γωνία”.Ο Ono φαίνεται να αφήνει πίσω του την Fighting Game κοινώτητα και σε άλλο tweet προσέθεσε πως “ Ίσως υπάρξει μια απόσταση μεταξύ εμού και των υπολοίπων της FGC για λίγο καιρό. Μπορεί να λείψω από την FGC για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά ανυπομονώ να περάσω χρόνο μαζί σας ξανά, μόλις μου δοθεί η ευκαιρία. Εκτιμώ την συνεχή σας υποστήριξη”.

Σύμφωνα με δήλωση του τον περασμένο χρόνο, ο Ono είπε πως έζησε καλές, κακές αλλά και ανύπαρκτες στιγμές όταν ηγούταν του Street Fighter. To 2012 o Simon Parkin σε συνέντευξη του Ono για το Eurogamer αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας του κατά τη διάρκεια ενός πολύ κουραστικού εργασιακού προγράμματος. Το λανσάρισμα του Street Fighter 5 τον Φεβρουάριο του 2016 πήγε πολύ άσχημα για την Capcom και χρειάστηκαν χρόνια να μπορέσει η εταιρία να του αλλάξει πορεία. Αυτό το χρόνο θα δούμε το τέλος της πέμπτης σεζόν με το Street Fighter 6 να θεωρείται σε development.

Διαβάστε επίσης για τους νέους χαρακτήρες του Street Fighter V και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification