Αμερικανός κατασκεύασε το μεγαλύτερο Switch στον κόσμο

Αμερικανός κατασκεύασε το μεγαλύτερο Switch στον κόσμο

Αμερικανός κατασκεύασε το μεγαλύτερο Switch στον κόσμο

Το οποίο δώρισε σε ένα Νοσοκομείο Παίδων.

Ο Michael Pick περιγράφει τον εαυτό του ως “casual engineer” και δημιούργησε ένα Switch που λειτουργεί και είναι κατά 650% μεγαλύτερο από την κονσόλα της Nintendo.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Reddit, o Pick κατασκεύασε το τεράστιο Switch προκειμένου να το δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων St. Jude's στο Tennessee της Αμερικής. Η διαδικασία καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Pick στο YouTube, όπου ο ίδιος επιδεικνύει την λειτουργία των τεράστιων Joy-Cons. Σε αυτό φαίνεται να παίζει Mario Kart, ενώ στην συνέχεια μεταπηδάει στο Fortnite και πετυχαίνει ένα Victory Royale.

Το γιγάντιο Switch αποτελείται από μία 4Κ τηλεόραση και ένα κανονικό Switch που έχει κρυφτεί μέσα στο περίβλημα της τεράστιας συσκευής. Τα μεγάλα Joy-Cons έχουν ενωθεί με μοτέρ που μετακινούν τα πραγματικά Joy-Cons και το ίδιο γίνεται με τα κουμπιά. Ο Pick τοποθέτησε επίσης φορτιστές για τα μοτέρ αυτά στο εσωτερικό, προκειμένου να είναι βέβαιος ότι αυτά δεν θα ξεμείνουν από ηλεκτρική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης για τον 20χρονο που έβγαλε χιλιάδες δολάρια από τις μετοχές του GameStop αγόρασε κονσόλες Switch για Νοσοκομείο Παίδων στην Minnesota και συζητήστε για την κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Xintzi (Level 19) 06/04/2021 01:49
Αναρωτιέμαι πώς θα είναι να παίζεις σε ένα τέτοιο Switch!
Notification