Ο Tero Virtala δίνει πληροφορίες για τα επόμενα games της Remedy Entertainment

Ο Tero Virtala δίνει πληροφορίες για τα επόμενα games της Remedy Entertainment

Ο Tero Virtala δίνει πληροφορίες για τα επόμενα games της Remedy Entertainment

Πέντε στον αριθμό, ενώ θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Control.

Η Remedy Entertainment αποκάλυψε πως ασχολείται με το Control και με άλλα πέντε ακυκλοφόρητα games, για τα οποία έδωσε ορισμένες πληροφορίες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Φινλανδικής εταιρίας Tero Virtala ανέφερε στο GamesIndustry.biz πως δεν θεωρεί το Control μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, παρά το γεγονός πως έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Χάρη σε αυτό το παιχνίδι βέβαια το 2020 είναι η καλύτερη χρονιά εισπρακτικά για την Remedy Entertainment, παρόλο που δεν είχε κυκλοφορήσει νέα games μέσα σε αυτήν. Στην συνέχεια ο Tero μίλησε για τα projects με τα οποία ασχολούνται οι τέσσερις ομάδες της εταιρία του.

Το πρώτο είναι το CrossfireX, ένα Xbox exclusive FPS που πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του έτους που διανύουμε. Στην συνέχεια υπάρχει το Vanguard, ένα free-to-play multiplayer παιχνίδι συνεργασίας. Η ομάδα του Control αναπτύσσει επίσης ένα καινούριο παιχνίδι, ενώ μία άλλη ομάδα δουλεύει σε δύο projects που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, για PC και κονσόλες.

Το GamesIndustry.biz αναφέρει πως το παιχνίδι το οποίο αναπτύσσει η ομάδα του Control θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία της Remedy Entertainment. Τα δύο games που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί χρηματοδοτούνται από την Epic Games. Το ένα θα είναι μία “πλήρης ΑΑΑ εμπειρία” ενώ το άλλο “ένα μικρότερο παιχνίδι” και θα βρίσκονται στο ίδιο universe.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτό συνδέεται με μια δήλωση της Remedy Entertainment από τον Αύγουστο του 2020, στην οποία αναφερόταν πως το επόμενο παιχνίδι της θα συνδέεται με το Alan Wake και το Control. Ο Virtala ανέφερε πως “το project στο οποίο δουλεύει μαζί με την Epic Games είναι σε έναν κόσμο στον οποίο οι ίδιοι επιθυμούν οι παίκτες να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο” και ότι “θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν τον κόσμο και το brand από μονάχα ένα παιχνίδι”.

Διαβάστε για την πιθανή επερχόμενη ταινία Control και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/03/2021 09:20
Είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε αρκετούς υπέροχους τίτλους.
Notification