Η Microsoft ανακοίνωσε τα έσοδά της για την αρχική περίοδο των Xbox Series X/S

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft ανακοίνωσε τα έσοδά της για την αρχική περίοδο των Xbox Series X/S

Η Microsoft ανακοίνωσε τα έσοδά της για την αρχική περίοδο των Xbox Series X/S

Το Xbox Game Pass έχει πια 18 εκατομμύρια χρήστες.[UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση 26/1/21] Τα έσοδα της Microsoft το τελευταίο τρίμηνο αρκούν για να βγάλει τα χρήματα που πλήρωσε για την εξαγορά της Bethesda και μάλιστα εις διπλούν.

Με τις πωλήσεις των κονσολών Xbox Series X/S, η άνοδος που παρατηρήθηκε γενικά στις κονσόλες Xbox ήταν 86% (σκεφτείτε να υπήρχαν κι επαρκή αποθέματα). Ο Spencer ζήτησε συγγνώμη για τα προβλήματα αποθεμάτων και πρόσθεσε ότι η Microsoft θα τα αναπληρώσει το συντομότερο δυνατό. Τα συνολικά έσοδα που περιλαμβάνουν κονσόλες και games ήταν 5 δισεκατομμύρια, ανέβηκαν κατά 51% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Από τα 5 δισεκατομμύρια τα 2 ήταν από third party games.

Η Microsoft δεν ανέφερε τα ακριβή νούμερα, ωστόσο, σε σχέση με τα αντίστοιχα νούμερα του 2019, τα έσοδα για το τελευταίο τρίμηνο του 2020, προκύπτουν (σύμφωνα με τους δείκτες αύξησης) σε 43,1 δις δολάρια (+17%) και το καθαρό κέρδος σε 15.5 δις δολάρια (+33%), άρα ποσό διπλάσιο σε σχέση με τα 7,5 δις που έδωσε η Microsoft για να εξαγοράσει την Zenimax (η οποία περιλαμβάνει την Bethesda).

[UPDATE: 27/1/21 – Το Xbox Game Pass έχει 18 εκατομμύρια χρήστες] Το Xbox Game Pass είδε επίσης αύξηση στον συνολικό αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών  καθώς τώρα πια είναι 18 εκατομμύρια χρήστες σε σχέση με τους 15 εκατομμύρια που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020. Το Xbox Live έχει συνολικά, σε όλα τα format που είναι διαθέσιμο, περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της Bethesda (Zenimax) από την Microsoft. Συζητήστε για την Αμερικάνικη εταιρεία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/01/2021 18:36
Εύχομαι να τα πάει ακόμα καλύτερα με περισσότερους χρήστες.
Notification