Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Michael στο GTA V βγήκε από το νοσοκομείο

Hot
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Michael στο GTA V βγήκε από το νοσοκομείο

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Michael στο GTA V βγήκε από το νοσοκομείο

Νοσηλευόταν με πνευμονία που σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός Ned Luke που υποδύεται τον Michael στο Grand Theft Auto V πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν λόγω πνευμονίας που σχετίζεται με τον COVID-19.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Luke μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βγαίνει από το νοσοκομείο Georgia όπου παρέμενε για θεραπεία από τον κορωνοϊό. Αν το βίντεο σας φαίνεται οικείο, είναι επειδή ο Luke βασικά επαναλαμβάνει την σκηνή του respawn από το GTA 5 όπου ο Michael βγαίνει από το νοσοκομείο.

 

 

Ο Luke έγραψε: “Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Όλοι σας βοηθήσατε πραγματικά να τα καταφέρω” έγραψε ο Luke. Ο ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Emory John's Creek στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15 Ιανουαρίου για πνευμονία που σχετιζόταν με τον κορωνοϊό. Κατά το χρόνο εκείνο, ο Luke είχε προειδοποιήσει τους followers του για τον ιό και το πόσο θανάσιμος μπορεί να γίνει. “Αυτό το σκατό είναι πραγματικό και δεν είναι αστείο.”

 

 

Σε άλλο tweet, ο Luke ευχαρίστησε τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής στο νοσοκομείο που του έσωσαν την ζωή. “Αν δείτε οποιονδήποτε που είναι εργαζόμενος πρώτης γραμμής… ευχαριστήστε τον, είναι ήρωες” ανέφερε.

 

 

Δείτε επίσης τους ηθοποιούς του GTA V να αναπαριστούν το το Haircut meme του παιχνιδιού και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 27) 20/01/2021 21:23
Περαστικά του!

Επί τη ευκαιρία, δύο παλιότερα βίντεο του συγκεκριμένου και των συμπρωταγωνιστώ ν του στο παιχνίδι, τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ακόμη περισσότερο γέλιο:#2 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:55
Περαστικά του και καλή ανάρρωση.
Notification