Η Disney ετοιμάζει ένα νέο Star Wars video game

NewHot
Η Disney ετοιμάζει ένα νέο Star Wars video game

Η Disney ετοιμάζει ένα νέο Star Wars video game

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία αποκάλυψης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/01/21] H Disney ανακοίνωσε ότι όλα τα μελλοντικά Star Wars games θα ομαδοποιηθούν κάτω από μία κοινή εταιρεία, την Lucasfilm Games.

Σε δήλωσή της που εμφανίστηκε στο StarWars.com, ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι “H Lucasfilm Games είναι τώρα η επίσημη ταυτότητα για όλους τους gaming τίτλους από την Lucasfilm”. Η ονομασία φαίνεται ότι αντλεί έμπνευση από την ιστορία της LucasArts, η οποία ονομαζόταν Lucasfilm Games μέχρι το 1990.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Lucasfilm Games - “ένα όνομα που περιλαμβάνει τον πλούσιο κατάλογο games της εταιρείας και το βλέμμα της προς το μέλλον” - θα μιμηθεί αυτό που στο παρελθόν έκαναν η Xbox Game Studios και η PlayStation Studios, φέρνοντας διάφορες εταιρείες ανάπτυξης κάτω από μία ξεκάθαρη ταυτότητα.

Πριν από αυτή την ανακοίνωση, η ΕΑ ήταν αρμόδια ως publisher των Star Wars games, έχοντας κυκλοφορήσει το Star Wars: Jedi Fallen Order και το Star Wars: Squadrons μέσα στα τελευταία χρόνια. Η σημασία αυτής της ανακοίνωσης όσον αφορά την την εμπλοκή της ΕΑ ως publisher των Star Wars games αναμένεται να διαπιστωθεί στο μέλλον. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε αυτά τα δύο games καθώς και το The Sims 4: Journey to Batuu, το Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, το Star Wars: The Old Republic και άλλα.

Η ανακοίνωση δεν συνοδεύτηκε από την αναφορά σε νέα games ή κάποιο teaser, ωστόσο παραθέτει ορισμένα links. Η Lucasfilm Games διαθέτει Facebook και Twitter. Η εταιρεία αναφέρει ότι η σελίδες αυτές “θα αναφέρουν τις σχετικές ειδήσεις πιο άμεσα στους fans”.

[UPDATE: 13/10/21 - Αποκάλυψη στις 14 Δεκεμβρίου] Η Disney ξεκίνησε την καμπάνια προώθησης του νέου Star Wars game με την ονομασία "Bring Home the Bounty". 

Η καμπάνια αυτή θα έχει 12 εβδομάδες αποκαλύψεων και θα τρέξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η πρώτη εβδομάδα θα περιλαμβάνει φιγούρες ηρώων Star Wars και ρούχα. Την 10η εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Δεκεμβρίου, αναμένεται να αποκαλυφθεί το νέο Star Wars video game της Disney. Γνωρίζουμε ήδη πάντως ότι ετοιμάζεται ένα remake του Star Wars Knights of the Old Republic για PC και PS5 καθώς επίσης και ένα port της αρχικής έκδοσης για το Nintendo Switch.

Πέρα από αυτό το παιχνίδι, η Ubisoft ετοιμάζει κι αυτή με την σειρά της ένα open world game, το οποίο θα διεξάγεται στο σύμπαν του Star Wars.

Διαβάστε το review του Star Wars: Squadrons και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/01/2021 19:21
Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια πολύ καλή κίνηση και το μέλλον των star wars games διαγράφεται λαμπρό πλέον.
Notification