Το Fall Guys: Ultimate Knockout κάνει ban τους cheaters

Hot
Το Fall Guys: Ultimate Knockout κάνει ban τους cheaters

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κάνει ban τους cheaters

Το έγκλημα, ακόμα και το καρτουνίστικο, δεν αποδίδει.

Η Mediatronic, δημιουργός του καρτουνίστικου Battle Royale ονόματι Fall Guys: Ultimate Knockout, έριξε ban σε αρκετούς χρήστες τους οποίους τα νέα βελτιωμένα εργαλεία εντοπισμού της έπιασαν στα πράσα να κλέβουν.

Μη σας ξεγελούν τα χαριτωμένα πολύχρωμα γραφικά του Fall Guys: Ultimate Knockout, εξακολουθεί στον πυρήνα του να είναι ένα ανταγωνιστικό Battle Royale. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι όσοι κλέβουν και παραβιάζουν τους κανόνες του μπορούν να χαλάσουν τη διασκέδαση για τους υπόλοιπους. Η εταιρεία ανάπτυξής του λοιπόν έκανε ένα βήμα παραπάνω κι αντί απλά να βασίζεται σε αναφορές παικτών, βελτίωσε τα εργαλεία με τα οποία εντοπίζει τους cheaters. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κύμα από bans τα οποία θεωρητικά οδήγησαν σε εκκαθάριση από τέτοια άτομα.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε με το παραπάνω Tweet, στο οποίο η Mediatronic ευχαριστεί μάλιστα τους έντιμους χρήστες του Fall Guys: Ultimate Knockout. Οι καταγγελίες είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε προηγούμενο χρόνο με αποτέλεσμα τα πρώτα ban. Παρόμοια περιστατικά είχαν καταγραφεί και σε γνωστά streams, όπως στην παρακάτω περίπτωση.

To Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Fall Guys: Ultimate Knockout και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fall Guys: Ultimate Knockout. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification