Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Η 89χρονη επέστρεψε και δείχνει την πρόοδο που έχει κάνει στο game. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 3/4/20] Η πιο γνωστή γιαγιά των gamers μπορεί να είναι η YouTuber Shirley Curry, ωστόσο υπάρχει και η 88χρονη Audrey που είναι εξπέρ στο Animal Crossing!

Ο εγγονός της και developer Paul Hubans την έκανε γνωστή όταν ανέβασε φωτογραφία που την έδειχνε να έχει παίξει 3.580 ώρες στο Animal Crossing: New Leaf. Τώρα, ο εγγονός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Audrey σχολιάζει το γεγονός ότι μπήκε στο Animal Crossing: New Horizons! Συγκεκριμένα την υποδύεται η χαρακτήρας Audie, ένας χαριτωμένος λύκος. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις της για το πως ξεκίνησε να ασχολείται και τι έχει να πει για την ψηφιακή της απεικόνιση:

Η Αudrey αγαπάει επίσης το Tetris, ενώ άνοιξε ένα Nintendo Switch με το Animal Crossing: New Horizon, το οποίο της έκανε δώρο ο εγγονός της. Πλέον η αγαπητή γιαγιά θα συνεχίζει να παίζει Animal Crossing στο New Horizon.

animal crossing audie

Τι έχει να πει η πιο γνωστή γιαγιά Shirley Curry για αυτό; "Μήπως έχουν κόντρα;" όπως θα έλεγε και τηλεθεατής του Τάκη Τσουκαλά;

[UPDATE: 21/8/20 – Η γιαγιά του Animal Crossing επιστρέφει και μας ξεναγεί στο νησί της στο New Horizons] Η Audrey, μια 89χρονη γιαγιά που έπαιζε το Animal Crossing πριν ακόμη ξεσπάσει η πανδημία ξανά επέστρεψε για να μας ξεναγήσει στο νησί της στο Animal Crossing: New Horizons.

Στο βίντεο του YouTube που έκανε ο εγγονός της, η Audrey δηλώνει ότι εξακολουθεί να παίζει Animal Crossing: New Leaf, αλλά τώρα που κυκλοφόρησε το New, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του gaming χρόνου της στο παιχνίδι αυτό. Η Audrey λέει ότι παίρνει το Switch της καθημερινά και ξοδεύει περίπου τρεις ώρες στο παιχνίδι κάνοντας διαφορετικές εργασίες και συντηρώντας το νησί της. Όταν ο εγγονός της ρωτάει αν είναι ενθουσιασμένη για να δείξει στους θαυμαστές της το νέο της νησί στο Animal Crossing: New Horizons, η Audrey απάντησε γελώντας "Υποθέτω. Θα προσπαθήσω να είμαι". Δείτε το σχετικό βίντεο.

Η Audrey πριν ξεκινήσει την ξενάγηση της στο νησί παρουσίασε το guide book του Animal Crossing που την βοηθάει να καταλάβει κάποιες πτυχές του νέου τίτλου που ακόμη δεν έχει εξοικειωθεί. Ανέφερε ότι είχε ξεχάσει ότι το είχε βάλει σε ένα συρτάρι για να το κρατήσει ασφαλές αλλά τώρα δήλωσε ότι θα του δώσει μια καλή ανάγνωση.

Δείτε την Shirley Curry η οποία θα μπει στο Skyrim.

Δείτε την αρχική είδηση της γιαγιάς όταν κατέγραψε στα 87 της 3.500 ώρες στο Animal Crossing. Συζητήστε για την γιαγιά στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification