Ρώσος πέθανε ενώ έπαιζε με VR headset

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ρώσος πέθανε ενώ έπαιζε με VR headset

Ρώσος πέθανε ενώ έπαιζε με VR headset

Ο πρώτος VR θάνατος και επίσημα.

Ένας 44χρονος Ρώσος, κάτοικος Μόσχας, πέθανε σε VR ατύχημα όταν -ενώ έπαιζε- φορώντας VR headset, έπεσε κατά λάθος σε ένα γυάλινο τραπέζι.

Σύμφωνα με το Ρωσικό site TASS, ο άτυχος άνδρας ακούμπησε στο τραπεζάκι, σκόνταψε και χτύπησε στο γυαλί. Μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του λόγω αιμοραγίας από τα θραύσματα γυαλιού, σύμφωνα με την έρευνα της ιατροδικαστού Yulia Ivanova. Ωστόσο, στο πόρισμα δεν αναφέρθηκε το είδος του VR headset και τι εφαρμογή έτρεχε εκείνη την στιγμή.

Η συγκεκριμένη αναφορά, που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Reddit, είναι η πρώτη που αφορά θάνατο με VR headset. Το τραγικό αυτό περιστατικό είναι ιδιαίτερα λυπηρό αν σκεφτούμε ότι συνέβη κοντά στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/12/2017 07:54
Ατυχήματα μπορούν να γίνουν άνετα με αυτήν την τεχνολογία.Καλό είναι οι χρήστες να προσέχουν και οι εταιρείες να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους έτσι ώστε να υπάρχουν ενδείξεις για να προσέχει ο χρήστης.
#2 Asxetoss (Level 19) 26/12/2017 19:22
αυτη η τεχνολογία δυστυχώς θα φέρει τέτοιου είδους ατυχήματα, ευχομαι αυτό εδώ να είναι και το τελευταίο και να μην έχουμε άλλους θανάτους . Καλό είναι και όσοι ασχολούνται με vr να παίζουν είτε με παρέα είτε να διαμορφώνουν τον χώρο κατάλληλα πριν βάλουν το headset στα μάτια τους.
#3 dimas.fk19 (Level 12) 27/12/2017 16:41
Κρίμα πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του με τέτοιο τρόπο.....θα πρέπει να προσέχουν πολύ γιατί λογικό είναι με αυτή την τεχνολογία.
Πρέπει να το κοιτάξει αυτό η εταιρία και να προσέχουν αυτοί που το χρησιμοποιούν!
Notification