Subnautica

Hot
Subnautica

Subnautica

Έρχεται στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/12/13] Η Unknown Worlds, η εταιρεία ανάπτυξης του First-Person Shooter Natural Selection 2, ανακοίνωσε την επόμενη δημιουργία της που θα φέρει τον τίτλο Subnautica.
 
Πρόκειται για ένα open-world game που βασίζεται στην εξερεύνηση και την κατασκευή, ενώ εξελίσσεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Συνδυάζει role-playing και sandbox στοιχεία "για να δημιουργηθεί ένα είδος παιχνιδιού που όμοιό του δεν υπάρχει", όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι developers του.
 
Αυτή την στιγμή μια μικρή ομάδα δουλεύει σε μια πρώιμη έκδοση του Subnautica. Στο blog της εταιρείας αναφέρουν: "Το Subnautica δεν έχει φτάσει ακόμα στην Alpha έκδοση, είναι μια ιδέα που μόλις άρχισε να παίρνει την πρώτη της playable μορφή. Δεν είμαστε έτοιμοι να το ανακοινώσουμε, για να δημιουργήσουμε σάλο και να τραβήξουμε την προσοχή, είμαστε όμως έτοιμοι και ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε το έργο μας μαζί σας."
 
Σκοπός του Subnautica είναι να εκμαιέυσει το συναίσθημα του να βιώσετε το άγνωστο, να εξερευνήσετε απόμακρα σημεία του κόσμου, μη ξέροντας πόσο μακρυά και πόσο βαθιά μπορείτε να φτάσετε, καθώς κατασκευάζετε υποβρύχια και αναπτύσσετε τον εξοπλισμό σας. Οι αποφάσεις που παίρνετε σχετικά με την διάταξη του σκάφους σας, τις δυνατότητες του και την δομή του θα επηρεάσουν την ικανότητά σας να αποφύγετε κινδύνους και να περιηγηθείτε σε μέρη με πλάσματα που όμοιά τους δεν έχετε καν φανταστεί.

Κάποιοι φοβούνται πως η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τίτλου θα επηρεάσει τις όποιες εργασίες γίνονται στο Natural Selection 2. "Μερικές φορές τα αδέρφια μπορούν να συνυπάρξουν, άλλες φορές πάλι όχι” αναφέρει η εταιρεία σε κάποιο άλλο blog. "To NS2 είναι ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας της Unknown Worlds και είναι κατανοητό πως κάποιοι ανησυχούν για την αγάπη και την προσοχή που του έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Το τελευταίο πράγμα που θέλαμε να συμβεί είναι ο άτακτος μικρός αδερφός να βλάψει το Natural Selection 2." Όπως διαβεβαιώνουν λοιπόν οι developers τα σχέδια για το Natural Selection 2 παραμένουν ανέπαφα.

[UPDATE: 11/1/18 - Κυκλοφορεί επίσημα] Η εταιρεία Unknown Worlds επιβεβαίωσε πως το Subnautica θα βγει από το Steam Early Access και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Ιανουαρίου.

Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε σε Alpha mode το 2014 και αγοράστηκε από 1,85 εκατομμύρια ανθρώπους είναι πλέον έτοιμο να κυκλοφορήσει ως πλήρης έκδοση στα PC. Οι δημιουργοί του δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση του παιχνιδιού όσο αυτό βρισκόταν σε Early Access και ευελπιστούν να συνεχίσει την καλή πορεία και μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

[UPDATE 2: 12/7/18 - Νέο τρέιλερ] H Unknown Worlds ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Subnautica για το PS4.

Το παιχνίδι εξερεύνησης βυθού με υποβρύχιο έρχεται και στην κονσόλα της Sony. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ που δημοσιεύθηκε στο YouTube channel του PlayStation:Το Subnautica κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018 για PC.
 
Διαβάστε το preview του Subnautica και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 17/12/2013 14:01
Ένα υποθαλάσσιο open-world παιχνίδι,πραγμα τικά πρωτότυπο σαν ιδέα!Περιμένω πως και πως την Alpha έκδοση!
#2 Tsolebas (Level 7) 12/01/2018 12:29
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Επιτέλους ένα πρωτοποριακό survival game... Το περιμένω πως και πως κι από όσο έχω διαβάσει θα υποστηρίζει και VR. Γλυκοκοιτάζω την early access έκδοση στο steam εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Ίσως ήρθε η ώρα.
#3 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:21
Επιτέλους θα το χαρούν όλοι χρήστες pc στην τελική του έκδοση.
Notification