Το βιβλίο της Sensible Software

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το βιβλίο της Sensible Software

Το βιβλίο της Sensible Software

Sensible Soccer, Cannon Fodder και πολλοί ακόμη θρύλοι σε ένα συλλεκτικό αφιέρωμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/9] Ο γραφίστας Darren Wall και ο συγγραφέας Gary Penn ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καταγράψουν ολόκληρη την ιστορία της θρυλικής Sensible Software σε ένα βιβλίο, με τίτλο Sensible Software: 1986-1999.

Το project έχει τεθεί προς χρηματοδότηση στο Kickstarter, με στόχο να πιάσει τα 30.000 δολάρια μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου για να κυκλοφορήσει. Η πορεία 13 ετών της εταιρείας μέχρι την εξαγορά της από την Codemasters ήταν λαμπρή, καθώς μας χάρισε κορυφαία games κατά την δεκαετία του '90, όπως τα Sensible SoccerCannon Fodder, Wizkid κ.α. Όλα αυτά λοιπόν οι συντελεστές του εγχειρήματος έχουν ως στόχο να τα καταγράψουν σε ένα βιβλίο, το οποίο θα αποτελέσει σίγουρα συλλεκτικό κομμάτι στη βιβλιοθήκη σας.

{youtube}oJxnXyBwXYw|400|300{/youtube}

Η προσπάθεια φέρει την στήριξη λαμπρών ανθρώπων, όπως του Jon Hare, ιδρυτή της Sensible Software (σ.σ. βίντεο) και του Peter Molyneux, οι οποίοι παραχώρησαν συνεντεύξεις προς τους συγγραφείς. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, αν τελικά εγκριθεί στο Kickstarter και ξεκινήσει παραγωγή, θα υπάρχουν συλλεκτικές φωτογραφίες από την ανάπτυξη των games πριν αυτά ολοκληρωθούν. Εκδοτική εταιρεία είναι η νεοσύστατη "Read-Only Memory" η οποία ευελπιστούμε να πραγματοποιήσει κι άλλα αφιερώματα σε γνωστές εταιρείες του χώρου, ανενεργές και μη.

Η προτεινόμενη τιμή του Sensible Software: 1986-1999 αναμένεται να ανέρχεται στα 30 ευρώ.

[UPDATE: 6/10] Το βιβλίο με την βιογραφία της θρυλικής Sensible Software θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου από την εκδοτική εταιρεία Read-Only Memory του γραφίστα Darren Wall. To project κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter. Μάλιστα ο στόχος των 30.000 δολαρίων επιτεύχθηκε και με το παραπάνω, αφού τελικά ο Darren Wall συγκέντρωσε 39.493 δολάρια. Ο Wall ευχαρίστησε προσωπικά όσους συνεισφέρανε οικονομικά στο project και όσους βοήθησαν με τα σχόλιά τους, τα blogs τους και τα tweets τους, στην διάδοση του εγχειρήματος στο internet.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification