Το Steam έχει ένα νέο hub για roguelikes, roguelites, soulslikes και metroidvanias

Το Steam έχει ένα νέο hub για roguelikes, roguelites, soulslikes και metroidvanias

Το Steam έχει ένα νέο hub για roguelikes, roguelites, soulslikes και metroidvanias

Η αναζήτηση για games γίνεται πιο εύκολη.

Το Steam απέκτησε ένα νέο hub αποκλειστικά για roguelikes, soulslikes και metroidvanias

Το τελευταίο πείραμα της Valve με τα hubs του Steam είναι το Going Rogue: A Festival of Persistence, με πολλές πωλήσεις και εκπτώσεις σε roguelikes και πολλά παρακείμενα, καλά συνδυασμένα είδη όπως roguelikes, roguelites, soulslikes και metroidvanias. Το event θα διαρκέσει μια εβδομάδα, από τις 2 έως τις 9 Μαΐου.

Επικεφαλής του φεστιβάλ θα είναι βασικά games του είδους, όπως τα Dead Cells, Hades, και μια πώληση των soulsy games Sekiro: Shadows Die Twice και Star Wars Jedi: Fallen Order. Αυτά θα είναι μαζί με νεότερες συμμετοχές όπως το roguelike pachinko-goblin του Peglin και το metroidvania του ατρόμητου Haiku, the Robot. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα από τη Valve, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση του μεγαλύτερου προβλήματος του Steam: την ανακάλυψη games που θέλετε να παίξετε ή που σχετίζονται με τα είδη που σας αρέσουν.

H διαδικασία του να δίνετε στους ανθρώπους κεντρικές τοποθεσίες για να περιηγηθούν από τις οποίες θα μπορούν να βρουν όχι μόνο το είδος που ψάχνουν, αλλά και συναφή είδη που μπορεί να τους αρέσουν, θα μπορούσε να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανακούφιση αυτού του προβλήματος, ειδικά όταν αυτές οι σελίδες ειδών έχουν τα είδη καρτελών όπως New & Trending, Top Sellers και Top Rated που έχει αυτή. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στο hub Going Rogue από την καρτέλα κατηγοριών στο Steam, που βρίσκεται πέρα από τα μεγάλα κύρια hubs ειδών. Αυτή είναι η επέκταση του Steam Labs Experiment 13 που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου έτους.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam Festival Φεβρουαρίου και συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification