Έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις Godeal24, αποκτήστε τα Windows 11 μόνο με 0€; Απίστευτο!

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις Godeal24, αποκτήστε τα Windows 11 μόνο με 0€; Απίστευτο!

Έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις Godeal24, αποκτήστε τα Windows 11 μόνο με 0€; Απίστευτο!

Με την αγορά του Microsoft Office.

Υπό τον αντίκτυπο της παραλλαγής Omicron (B.1.1.529) του COVID-19, η παγκόσμια επιδημία COVID-19 έχει γίνει πιο σοβαρή. Ο αυξανόμενος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και η ταχύτητα μετάλλαξης του ιού καθιστούν αυτόν τον χειμώνα ιδιαίτερα κρύο.

Τώρα που αποδεχόμαστε την τρέχουσα κατάσταση, πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε ολοκληρωμένες προετοιμασίες για την εργασία από το σπίτι. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εργαστούν χωρίς υπολογιστές και οι υπολογιστές δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ένα καλό λειτουργικό σύστημα και ισχυρό λογισμικό γραφείου. Τώρα, στο Godeal24 Winter Sale, μπορείτε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11 ή Windows 10 μόνο με 0 €! Πώς να τα αποκτήσετε; Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το λειτουργικό σύστημα Windows όταν αγοράζετε MS Office. Σε σύγκριση με ένα σετ Microsoft Office, τα Windows κοστίζουν πολλά χρήματα.

Αυτού του είδους οι αγορές, είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή. Απλά αποκτάτε Office και παίρνετε τα Windows δωρεάν! Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εκπτώσεις για software στο Godeal24 και οι εκπτώσεις του Microsoft Office 2021 φτάνουν έως και το 62%.

Get Windows 11 μόνο με 0 ?!
Δεν πρόκειται για φάρσα. Μπορείτε να αποκτήσετε το Windows OS με μόλις 0 ευρώ! Απλά χρειάζεται να αγοράσετε ένα πακέτο MS Office, με μόλις 22.25~45.25€ (όποιο θέλετε) και θα λάβετε δωρεάν τα Windows! Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές εκδόσεις για να επιλέξετε. Κάντε κλικ τώρα στην αγαπημένη σας.

Έκπτωση έως και 50% σε λειτουργικό σύστημα Windows! Με κωδικό κουπονιού: GG50

Windows 10 μόνο με 7,4€

Τα Windows 10 είναι το πιο ευέλικτο λειτουργικό σύστημα της Microsoft μέχρι σήμερα. Αντί να αλλάζει ένα ολόκληρο λειτουργικό σύστημα κάθε χρόνο, η εταιρεία το έχει σχεδιάσει ώστε το λειτουργικό σύστημα να λαμβάνει εξαμηνιαίες ενημερώσεις που επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην προσθήκη νέων λειτουργιών και στην προσφορά βελτιώσεων στη σταθερότητα και τη συνολική απόδοση. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται στους χρήστες laptop και Desktop PC να κάνουν update σταδιακά.
Κωδικός κουπονιού:
GG50

Windows 11 μόνο με 15.25.

Επί του παρόντος, η Microsoft επεκτείνει δυναμικά τα Windows 11. Τώρα μόνο με 15,25 € μπορείτε να έχετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα.
Κωδικός κουπονιού:
GG50

Έκπτωση έως και 62%σε MS Office 2021 και άλλο software της Microsoft. Κωδικός κουπονιού: GG62

Αγοράστε περισσότερα εξοικονομήστε περισσότερα, ξεκινώντας από τα 15.2/PC!

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Πέραν αυτών, εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα computer tools για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Godeal24: Ευκολία στην εξυπηρέτηση των πελατών

Καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών έχουν αυξηθεί εκθετικά με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των PC ως μέσου για εργασία καθώς και για οικιακή χρήση, το Godeal24 ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε τέτοιες ανάγκες, ακόμη και για τον λιγότερο έμπειρο χρήστη υπολογιστή, ιδίως καθώς η έξυπνη εργασία γίνεται κοινή πρακτική. Η βοήθεια που προσφέρει το Godeal24 ακολουθεί τον πελάτη από τη στιγμή της αγοράς μέχρι την επιτυχή εγκατάσταση του λογισμικού, είτε σε επαγγελματική βάση, είτε με ανθρώπινο παράγοντα, φέρνοντας βοήθεια ακόμα και στα πιο περίπλοκα βήματα, όπως θα έκανε ένας καλός φίλος .

Επικοινωνήστε μαζί μας: service@godeal24.com 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification