Τα Godfall Challenger Edition και Prison Architect δωρεάν

Hot
Τα Godfall Challenger Edition και Prison Architect δωρεάν

Τα Godfall Challenger Edition και Prison Architect δωρεάν

Είναι διαθέσιμα για κατέβασμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/12/21] Τα Godfall Challenger Edition και Prison Architect θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store την άλλη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

Το Godfall είναι ένα Action RPG που κυκλοφόρησε το 2020, στο οποίο θα ταξιδεύετε σε διάφορα βασίλεια των στοιχείων με σκοπό να αποτρέψετε ένα καταστροφικό γεγονός. Υπάρχουν πέντε classes ανάλογα με τα όπλα που θα χρησιμοποιείτε και το gameplay θα βασίζεται έντονα στο loot και τις μάχες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του.

Το Prison Architect είναι ένα management και Simulation game στο οποίο διαχειρίζεστε την κατασκευή και την διαρρύθμιση μια φυλακής. Το Prison Architect κυκλοφόρησε το 2015.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του.

[UPDATE: 9/12/21 - Είναι διαθέσιμα για κατέβασμα] Τα δωρεάν games της εβδομάδας ξεκλειδώθηκαν στο Epic Games Store και πλέον μπορείτε να κατεβάσετε τα Godfall Challenger Edition και Prison Architect εντελώς δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Godfall Challenger Edition.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Prison Architect.

Δείτε τα τελευταία δωρεάν games και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification