Τα A Plague Tale: Innocence και Minit δωρεάν

Τα A Plague Tale: Innocence και Minit δωρεάν

Τα A Plague Tale: Innocence και Minit δωρεάν

Διαθέσιμα από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/7/21] Το Epic Games Store ανακοίνωσε ότι τα A Plague Tale: Innocence και Minit θα είναι διαθέσιμα δωρεάν από την Πέμπτη 5 Αυγούστου. Αν προλάβετε να τα κατεβάσετε θα παραμείνουν στο λογαριασμό σας.

Στο Α Plague Tale: Innocence, ακολουθείτε τη ζοφερή ιστορία της νεαρής Amicia και του μικρού της αδελφού Hugo, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις πιο σκοτεινές ώρες της ιστορίας. Κυνηγημένοι από στρατιώτες και περιτριγυρισμένοι από ασταμάτητα σμήνη αρουραίων, η Amicia και ο Hugo θα γνωρίσουν και θα εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον. Καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν ενάντια σε συντριπτικά μικρές πιθανότητες, θα παλέψουν για να βρουν σκοπό σε αυτόν τον βάναυσο, αφόρητο κόσμο.

Το Minit είναι μια περίεργη μικρή περιπέτεια που παίζεται εξήντα δευτερόλεπτα τη φορά. Θα ταξιδέψετε μακριά από την άνεση του σπιτιού σας για να βοηθήσετε ασυνήθιστους ανθρώπους, να αποκαλύψετε αμέτρητα μυστικά και να ξεπεράσετε επικίνδυνους εχθρούς, όλα με την ελπίδα να αρθεί μια μάλλον ατυχής κατάρα που τελειώνει κάθε μέρα μετά από ένα λεπτό. Το Minit είναι μια συνεργασία μεταξύ των Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio και Dominik Johann.

Δείτε το προφίλ του A Plague Tale: Innocence.

Δείτε το προφίλ του Minit.

Τα δύο αυτά games θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 5/8 και για μία εβδομάδα.

[UPDATE: 5/8/21 - Διαθέσιμα στο Epic Games Store] Τα δύο αυτά games είναι πλέον διαθέσιμα για download από το Epic Games Store.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το A Plague Tale: Innocence.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Minit.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για προσφορές και συζητήστε για αυτές στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification