Τα Mothergunship και Train Sim World 2 δωρεάν

Τα Mothergunship και Train Sim World 2 δωρεάν

Τα Mothergunship και Train Sim World 2 δωρεάν

Διαθέσιμα από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/21] Το Epic Games Store ανακοίνωσε ότι τα Mothergunship και Train Sim World 2 θα είναι διαθέσιμα δωρεάν από την Πέμπτη 29 Ιουλίου. Αν προλάβετε να τα κατεβάσετε θα παραμείνουν στο λογαριασμό σας.

Το Mothergunship είναι ένα bullet-hell FPS όπου δημιουργείτε τα δικά σας όπλα, πολεμάτε τεράστια bosses και νικάτε μια ρομποτική αρμάδα εξωγήινων που έχει κατακτήσει τη Γη. Οι πιθανότητες δεν θα είναι υπέρ σας, καθώς θα δώσετε αδιάκοπες και βάναυσες μάχες όπου η γρήγορη σκέψη είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε.

Το Train Sim World 2 είναι η εξέλιξη της προσομοίωσης τρένων! Σε αυτό το sequel θα κατευθύνετε εμβληματικές μηχανές σε υψηλές ταχύτητες, θα μεταφέρετε μεγάλα εμπορεύματα και θα μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη με τα νέα εργαλεία του συστήματος customization.

Δείτε το προφίλ του Mothergunship.

Δείτε το προφίλ του Train Sim World 2.

Τα δύο αυτά games θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 29/7 και για μία εβδομάδα.

[UPDATE: 22/7/21-  Διαθέσιμα στο Epic Games Store] Τα δύο αυτά games είναι πλέον διαθέσιμα για download από το Epic Games Store.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Mothergunship.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάστε το Train Sim World 2.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για προσφορές και συζητήστε για αυτές στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification