Τα Dirt 5 και NBA 2K21 θα είναι free-to-play για τις επόμενες τρεις ημέρες στο Steam

Τα Dirt 5 και NBA 2K21 θα είναι free-to-play για τις επόμενες τρεις ημέρες στο Steam

Τα Dirt 5 και NBA 2K21 θα είναι free-to-play για τις επόμενες τρεις ημέρες στο Steam

Μαζί με επιπλέον προσφορές.

Διαθέσιμα δωρεάν μόνο για τις επόμενες τρεις ημέρες τα Dirt 5 και NBA 2K21.

Οι χρήστες του Steam θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν τα δύο games δωρεάν μέχρι και την λήξη του σαββατοκύριακου, όμως μετά θα πρέπει να τα αγοράσουν για να συνεχίσουν. Θα είναι πάντως διαθέσιμα και με έκπτωση για μόνιμη αγορά στο ίδιο διάστημα, με το Dirt 5 να βρίσκεται σε προσφορά στη μισή τιμή και το NBA 2K21 σε έκπτωση 67% για την απλή έκδοση, και 33% για την Mamba Forever. Η προσφορά για το Dirt 5 ισχύει τόσο για την απλή όσο και για την Year One έκδοση.

Το Dirt 5 είναι ένα Racing που ταξιδεύει τον παίκτη σε πληθώρα διαδρομών ανά τον κόσμο, με πίστες σε χαλίκι, χιόνι, πάγο και άμμο. Το Dirt 5 έχει πληθώρα οχημάτων για χρήση από αυτοκίνητα μέχρι φορτηγά και επιτρέπει την διαμόρφωσή τους από τον παίκτη σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει Career, four-player split screen και online modes.

Το NBA 2K21 είναι η τελευταία προσθήκη στην σειρά games μπασκετ NBA 2K και έχει προσφέρει τόσο ανταγωνιστικό online gaming, όσο και δυνατότητες αλληλεπίδρασης με την υπόλοιπη κοινότητα. Ο παίκτης μπορεί να αναμένει βελτιωμένα γραφικά και player AI, πολλαπλά game modes, και την δυνατότητα να χτίσει την δικιά του ομάδα μέσω του MyTEAM και να ανταγωνιστεί άλλες αντίστοιχες ανα τον κόσμο. Στο NBA 2K21 υπάρχει τέλος και το καινούριο story mode MyCareer.

Διαβάστε για τo Surviving Mars που είναι δωρεάν στο Epic Games Store και συζητήστε για το NBA 2K21 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification