Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Το Quake 3 δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/8/20] Το κλασικό FPS Quake θα δοθεί δωρεάν από την idSoftware σε όσους παρακολουθήσουν την φετινή QuakeCon.

Θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τις 7 Αυγούστου, αν συντονιστείτε στο livestream της Bethesda και δείτε το event της. Το Quake θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στον Bethesda launcher. Επίσης, αν οι δωρεές στην QuakeCon φτάσουν τα 10.000 δολάρια, τότε θα λάβετε δωρεάν και το Quake 2.

Η QuakeCon διεξάγεται το διάστημα 7-9 Αυγούστου. Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμά της και το livestream link με τις ακριβείς ώρες.

[UPDATE: 12/8/20 - Το Quake 2 δωρεάν] Μετά το πρώτο Quake, το οποίο δόθηκε δωρεάν κατά την διάρκεια της QuakeCon, τώρα και το Quake II δίνεται δωρεάν για τρεις ημέρες. 

Κατεβάστε τον Bethesda Launcher και κατεβάστε το από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες. Επίσης, την Δευτέρα το Quake III θα δοθεί και αυτό δωρεάν.

 

[UPDATE: 18/8/20 - Το Quake 3 δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα] Μετά το πρώτο Quake, το οποίο δόθηκε δωρεάν κατά την διάρκεια της QuakeCon και το Quake II που ήταν διαθέσιμο δωρεάν για τρεις ημέρες, τώρα μπορείτε να κρατήσετε μόνιμα το Quake 3 μέσω του launcher της Bethesda.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 20 Αυγούστου και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το Quake στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification