Η Apple επιτρέπει στο iOS το Xbox και άλλες υπηρεσίες cloud streaming

Hot
Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 1
Η Apple επιτρέπει στο iOS το Xbox και άλλες υπηρεσίες cloud streaming

Η Apple επιτρέπει στο iOS το Xbox και άλλες υπηρεσίες cloud streaming

Το Xbox Cloud Gaming γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

Σε μία σημαντική αλλαγή πολιτικής προχώρησε η Apple, καθώς ανακοίνωσε ότι το App Store θα κάνει άνοιγμα σε διάφορες εφαρμογές game streaming.

Αυτό σηματοδοτεί μία μεγάλη νίκη για εταιρίες όπως η Microsoft και η Nvidia διότι και οι δύο εταιρίες έχουν την δικιά τους game streaming υπηρεσία και παλιά ήταν διαθέσιμες στο iPhone μόνο μέσω του browser. Αυτό θα ωφελήσει και τους χρήστες που θα μπορούν να μπαίνουν και να παίζουν μέσω ενός app όλα τα games που συμπεριλαμβάνονται στο Xbox Cloud Streaming.

H Αpple μοιράστηκε αυτή την ανακοίνωση μέσω μίας ανάρτησης στο blog post της που έλεγε: ‘ Οι developers μπορούν πλέον να φτιάξουν μία εφαρμογή που από εκεί μέσα θα είναι διαθέσιμα όλα τα games που προσφέρει η υπηρεσία τους: "Η αλλαγή θα εφαρμοσθεί άμεσα και επίσης η αλλαγή αυτή θα έρθει ταυτόχρονα παγκοσμίως, σύμφωνα με την εταιρία. Βέβαια, είναι ευθύνη των ξεχωριστών εταιριών να φτιάξουν και να ανεβάσουν μια εφαρμογή στο app store, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να γίνουν διαθέσιμες οι εφαρμογές κάθε εταιρίας.

Η εταιρία εξήγησε ότι αυτές οι αλλαγές αντανακλούν το feedback που πήραν οι developers της Apple από την κοινότητα. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι εξαρτάται από τα ίδια τα apps να μπορούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ποιότητα που έχει θέσει η Apple. H Apple φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει να ανοίγει τον δρόμο για τις cloud gaming υπηρεσίες πίσω στο 2020, αλλά αργότερα είχε γίνει γνωστό ότι η κάθε εταιρεία πρέπει να φτιάχνει ένα app για κάθε ξεχωριστό παιχνίδι. Με την σημερινή ανακοίνωση βέβαια, όλα τα gamesθα συμπεριλαμβάνονται μέσα σε μία εφαρμογή.

Αυτή δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση που έκανε σήμερα η Apple αλλά επίσης αποκάλυψε τις επερχόμενες αλλαγές στο iOS, το Safari και το App Store που θα επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν διαφορετικούς browsers και να μπορούν να μπαίνουν σε διαφορετικά apps.

Διαβάστε επίσης για το iPhone 15 και συζητήστε για τις αλλαγές που κάνει η Apple στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification