Τα χειριστήρια PS5 Dualsense πλέον υποστηρίζουν Remote Play για Android

Τα χειριστήρια PS5 Dualsense πλέον υποστηρίζουν Remote Play για Android

Τα χειριστήρια PS5 Dualsense πλέον υποστηρίζουν Remote Play για Android

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Android 12.

Το PS5 Dualsense υποστηρίζει Remote Play για Android 12 μέσω μιας νέας ενημέρωσης με βελτιώσεις.

 Η εφαρμογή PlayStation Remote Play για το Android 12, σχεδόν έξι μήνες αφότου προστέθηκε για το iOS, αναβαθμίζεται για να προσθέσει υποστήριξη για το χειριστήριο DualSense του PS5. Η νέα ενημέρωση προσθέτει επίσης μια σειρά από βελτιώσεις όσον αφορά τη συμβατότητα με το χειριστήριο DualShock 4 του PS4, αλλά μόνο για τους χρήστες της νεότερης έκδοσης του Android. Η νέα ενημέρωση θα διευκολύνει πολύ τους κατόχους του PS5 να χρησιμοποιούν την κονσόλα τους με το Remote Play, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες του PlayStation να χρησιμοποιούν την κονσόλα τους εξ αποστάσεως μέσω μιας κινητής συσκευής ή ενός υπολογιστή. Το Remote Play για Android έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για το touchpad του DualShock 4, τον αισθητήρα κίνησης, το rumble και την ένδειξη μπαταρίας.

Το χειριστήριο PS4 εξακολουθεί να είναι συμβατό με τις εκδόσεις Android 10 και 11 της εφαρμογής ωστόσο μόνο η έκδοση Android 12 περιλαμβάνει τα νέα χαρακτηριστικά. Το Android 12 κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα, με την εξάπλωση να συνεχίζεται ακόμα, ανάλογα με το είδος της συσκευής που διαθέτετε. Η ενημέρωση ενδέχεται να μην είναι ακόμη διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Android. Μια προηγούμενη ενημέρωση για το Remote Play στα κινητά πρόσθεσε τη δυνατότητα να παίζετε games μέσω σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθώς και να παίζετε μέσω WiFi, οπότε οι χρήστες του PlayStation έχουν τώρα περισσότερες επιλογές από ποτέ για να παίζουν τα games τους όπου και αν βρίσκονται.

Διαβάστε ακόμη για τις δύο νέες αποχρώσεις του DualSense και για εκτενή συζήτηση για το PS5 επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification