Οι Android συσκευές θα σας επιτρέπουν να παίξετε games καθώς τα κατεβάζετε

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι Android συσκευές θα σας επιτρέπουν να παίξετε games καθώς τα κατεβάζετε

Οι Android συσκευές θα σας επιτρέπουν να παίξετε games καθώς τα κατεβάζετε

Ανακοινώθηκε το Play As You Download.

Κατά την διάρκεια του Google Games Summit, η Google ανακοίνωσε ένα update στο λειτουργικό σύστημα Android 12.

Το update αυτό θα σας επιτρέπει να παίξετε ένα παιχνίδι χωρίς να περιμένετε το download να τελειώσει. Με το νέο αυτό χαρακτηριστικό, τα games που χρειάζονται για παράδειγμα 400ΜΒ χώρο, θα παίξουν σε 10 δευτερόλεπτα και το download τους θα συνεχίζεται καθώς παίζετε. Θα προστεθεί επίσης dashboard με ένα πιο εύκολο στη χρήση screen recorder και ρύθμιση φωτεινότητας.

Οι developers θα μπορούν να ορίσουν επίσης ρυθμίσεις για χαρακτηριστικά όπως το low battery mode, το peak frame rate ή να προβλέψουν το εύρος χρηστών και τα τεχνικά θέματα ανά τοποθεσία. Ένα άλλο εργαλείο, το Rating and Reviews, θα είναι η συνδετική γέφυρα ανάμεσα σε developers και παίκτες ως προς το feedback. Τέλος, το Firebase Remote Configuration θα επιτρέπει στους developers να αλλάξουν την εμφάνιση και την συμπεριφορά του παιχνιδιού τους για διαφορετικό κάθε φορά χρήστη, χωρίς να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα έκδοση.

Σε άλλα νέα για την Google, η Αμερικάνικη εταιρεία έκλεισε τις εταιρείες ανάπτυξης του Google Stadia και απέλυσε Jade Raymond και John Justice. Συζητήστε για τα Android games στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification