Η LG αποσύρεται από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η LG αποσύρεται από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας

Η LG αποσύρεται από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας

Θα εστιάσει σε άλλους τομείς, όπως σε εξαρτήματα ηλεκτρικών οχημάτων.

Η LG ανακοινώνει τον τερματισμό του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, μια απόφαση που εγκρίθηκε σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η στρατηγική απόφαση της LG να αποχωρήσει από τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα των κινητών τηλεφώνων, θα δώσει στην εταιρεία την ευκαιρία να εστιάσει στην ανάπτυξη πεδίων που περιλαμβάνουν εξαρτήματα ηλεκτρικών οχημάτων, διασυνδεδεμένες συσκευές, smart homes, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη (AI), B2B λύσεις, καθώς και άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες. Στην ανακοίνωσή της, δεν ανέφερε κάτι σχετικά με το να "συνεχίζει να εστιάσει στην κατασκευή οθονών", κάτι που ελπίζουμε να μην σημαίνει δυσάρεστες ανακοινώσεις και στο μέλλον.

Το υπάρχον απόθεμα κινητών τηλεφώνων LG θα συνεχίσει να διατίθεται προς πώληση. H LG θα παρέχει τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις λογισμικού για τους καταναλωτές που ήδη διαθέτουν προϊόντα κινητής για συγκεκριμένο διάστημα το οποίο θα διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή. Η LG θα συνεργαστεί στενά με τους προμηθευτές και τους επιχειρηματικούς εταίρους της καθ’ όλη τη διάρκεια του τερματισμού του τμήματος κινητής τηλεφωνίας. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις θέσεις εργασίας θα καθοριστούν σε τοπικό επίπεδο.

Προχωρώντας, η LG θα συνεχίσει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία της στο κομμάτι των κινητών για να αναπτύξει τεχνολογίες γύρω από το mobility, όπως το 6G, με σκοπό να ενδυναμώσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της σε άλλα επιχειρηματικά πεδία. Οι βασικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, θα διατηρηθούν και θα εφαρμοστούν σε υπάρχοντα και μελλοντικά προϊόντα.

Ο τερματισμός του τμήματος κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου, ωστόσο το εμπόρευμα υπαρχόντων μοντέλων μπορεί να είναι διαθέσιμο και μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

Στη φωτογραφία αυτού του άρθρου βλέπετε το LG V60 ThinQ, ένα κινητό ιδανικό για gamers. Πάντως, αν στην LG είχαν χιούμορ, τότε θα έπρεπε να κάνουν την ανακοίνωση πρωταπριλιά.

Διαβάστε τα reviews του GameWorld για το LG Nexus 4 και το πιο πρόσφατο για την gaming τηλεόραση LG CX AI ThinQ.

Συζητήστε για την LG στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 19) 08/04/2021 15:35
Κρίμα. Με την LG δν έχω κανένα παράπονο. Μια χαρά προιόντα έβγαζε.
Notification