Το Fallout Shelter απέφερε έσοδα ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Το Fallout Shelter απέφερε έσοδα ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων

Το Fallout Shelter απέφερε έσοδα ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων

Μέσω των microtransactions.

Το Fallout Shelter απέφερε έσοδα ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων σημειώνοντας έναν πολύ εντυπωσιακός αριθμό για free to play τίτλο.

Το mobile gaming έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Μπροστά στον γρήγορο ρυθμό ζωής ένα απλό παιχνίδι στο κινητό αποτελεί διάλλειμα για πολλούς, ενώ για μερικούς είναι ο μοναδικός τρόπος επαφής με τον κόσμο του gaming. Η αλήθεια είναι πως μεγάλη μερίδα παικτών δεν θεωρεί ''gaming'' το να παίζει κανείς στο κινητό του αλλά από ότι φαίνεται αυτό είναι κάτι που ίσως αρχίσει σιγά-σιγά να αλλάζει.

Σύμφωνα με την εταιρεία SensorTower το Fallout Shelter απέφερε έσοδα ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων (80.2 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα) μέσω των microtrnsactions του. Μάλιστα στις 15 Ιουνίου ο αριθμός των εσόδων μέσα σε μία ημέρα άγγιξε τα 212.000 δολάρια (182.850 ευρώ), αριθμό που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό μετά τις 14 Σεπτέμβρη 2014, όπου τα έσοδα έιχαν ανέλθει στα 237.000 δολάρια (204.412 ευρώ). Το 51% των εσόδων προήλθε μέσω Google Play, ενώ το υπόλοιπο 49% από χρήστες iOS. Το 59% των εσόδων προήλθε μάλιστα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα έσοδα αυτά δεν προσμετρούνε τα έσοδα από την κυκλοφορία του Shelter σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Δείτε ακόμη το custom κουτί Fallout και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification