New World: Η Amazon έκανε ban χιλιάδες παίκτες

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
New World: Η Amazon έκανε ban χιλιάδες παίκτες

New World: Η Amazon έκανε ban χιλιάδες παίκτες

Λόγω εκμετάλλευσης του update που διπλασίαζε τα coins και items.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/11/21 - Το exploit διπλασιασμού δημιούργησε πολλά προβλήματα] Το MMORPG New World αντιμετωπίζει προβλήματα με exploits που αφορούν το trading και η Amazon απενεργοποίησε τις συναλλαγές με coins και αντικείμενα μεταξύ παικτών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει trade ανάμεσα σε παίκτες.

Στο New World η οικονομία λειτουργία ως εξής. Μπορείτε να αποκτήσετε coins, είτε με break down σε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, είτε ολοκληρώνοντας quests ή ακόμα και από τα auction houses που έχουν άλλοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Με τα coins αυτά αγοράζετε αντικείμενα από άλλους παίκτες, σπίτια ή πληρώνετε φόρους. Μπορείτε επίσης να κάνετε deposit coins στο treasury της guild σας (ονομάζεται company στο παιχνίδι). Ο αρχηγός κάθε company θα το χρησιμοποιήσει για maintenance.

Πλέον, με τις νέες αλλαγές και καθότι υπάρχει exploit για coin duplication (κοινώς, διπλασιασμός των coins), οι συναλλαγές έχουν απενεργοποιηθεί, αφού παίκτες τις κάνουν exploit για να διπλασιάζουν διαρκώς το εισόδημά τους, είτε απευθείας μέσω συναλλαγών με άλλους παίκτες, είτε στα trading posts ή ακόμα και αν καταθέσουν χρήματα σε treasury της company τους και μετά κάνουν ανάληψη!

24 ώρες μετά, δεν γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί αυτό το exploit. Πέραν αυτού, τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν και άλλα exploits. Όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες γινόντουσαν άτρωτοι όταν συνδύαζαν ένα συγκεκριμένο ability όπλου ενώ έπαιζαν σε Window mode και έκαναν drag frame. Τέλος, το παιχνίδι είχε και μεγάλες ουρές αναμονής στους servers κατά το λανσάρισμα.

 

[UPDATE: 17/11/21 - Η Amazon προχώρησε σε bans χιλιάδων παικτών] Η οικονομία του New World που καθοδηγείται από τους παίκτες έχει κλείσει δύο φορές τον περασμένο μήνα, χάρη στα exploits διπλασιασμού αντικειμένων εντός του παιχνιδιού που καταστρέφουν τα θεμέλια του συστήματος.

Η Amazon Game Studios σε μία ανακοίνωση περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο εκείνους που έκαναν κατάχρηση των exploits όσο και τα οικονομικά ζητήματα που εκείνοι δημιούργησαν. "Τα εναπομείναντα διπλασιασμένα αντικείμενα συνεχίζουν να βλάπτουν την εμπειρία πολλών παικτών. Δεν επηρέασε όλους τους παίκτες ή τους κόσμους εξίσου, και επίσης επηρέασε πολύ περισσότερο τους παίκτες που βρίσκονταν στο τέλος του παιχνιδιού. Ζητούμε συγγνώμη για τον αντίκτυπο που είχε αυτή η συμπεριφορά σε μερικούς από τους πιο αφοσιωμένους παίκτες μας. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις άλλους να κάνουν cheat για να αποκτήσουν αυτό για το οποίο άλλοι μοχθούν τόσο σκληρά, ενώ παράλληλα βλάπτουν και την οικονομία του New World".

Η Amazon δηλώνει ότι περισσότεροι από 1.200 παίκτες έχουν αποκλειστεί για κατάχρηση διαφόρων exploits διπλασιασμού νομισμάτων/αντικειμένων. Μία πρώτη απόπειρα για την αφαίρεση διπλότυπων νομισμάτων και items από το παιχνίδι στις 2 Νοεμβρίου είχε ως αποτέλεσμα να αφαιρεθεί περισσότερο από το 80% της αξίας των νομισμάτων και items από την οικονομία του παιχνιδιού. Από τις 15 Νοεμβρίου, το 98% του εναπομείναντος όγκου διπλότυπων νομισμάτων και items έχει αφαιρεθεί από το παιχνίδι. Η Amazon λέει ότι ο μικρός αριθμός των διπλότυπων αντικειμένων που παραμένουν στην οικονομία του παιχνιδιού είναι αποτέλεσμα τυχαίας ενεργοποίησης του exploit, από παίκτες που το ανακάλυψαν κατά λάθος και δεν προχώρησαν στην εκμετάλλευσή του. Συνεπώς, δεν θα υποστούν ban.

Η Amazon δήλωσε στο Twitter: "Εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τον χρόνο απόκρισής μας και θα παραμείνουμε σε επαγρύπνηση έναντι των παικτών που παραβιάζουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας. Οι εκμεταλλεύσεις δεν θα γίνουν ανεκτές και οι ποινές μπορούν και θα περιλαμβάνουν μόνιμους αποκλεισμούς για όσους παίκτες τις χρησιμοποιούν. Η ομάδα μας εργάζεται ακούραστα για να συνεχίσει τις έρευνές και να αποτρέψει μελλοντικές απάτες, διορθώνοντας ή αντικαθιστώντας συστήματα παιχνιδιού που μπορούν να επιτεθούν."

 

 

Οι servers του New World θα βγουν εκτός σύνδεσης για περίπου τρεις ώρες στις 16 Νοεμβρίου για να δεχθούν ένα update που θα αντιμετωπίζει το πιο πρόσφατο exploit αντιγραφής αντικειμένων του παιχνιδιού, μετά το οποίο η οικονομία του παιχνιδιού θα λειτουργεί κανονικά. Το MMORPG της Amazon έλαβε πρόσφατα μια δημόσια λειτουργία δοκιμής, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τα επερχόμενα updates του New World. Τα updates περιλαμβάνουν βελτιώσεις ισορροπίας στη μάχη και μεταφορές σε τοπικούς servers.

Δείτε τι γίνεται με την πτώση χρηστών στο MMORPG New World.

Διαβάστε περισσότερα για το New World και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification