• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Η Blizzard αφαιρεί NPC του World of Warcraft επειδή ο τραγουδιστής στον οποίο ήταν βασισμένος έκανε ομοφοβικά σχόλια

Η Blizzard αφαιρεί NPC του World of Warcraft επειδή ο τραγουδιστής στον οποίο ήταν βασισμένος έκανε ομοφοβικά σχόλια

Hot
Η Blizzard αφαιρεί NPC του World of Warcraft επειδή ο τραγουδιστής στον οποίο ήταν βασισμένος έκανε ομοφοβικά σχόλια

Η Blizzard αφαιρεί NPC του World of Warcraft επειδή ο τραγουδιστής στον οποίο ήταν βασισμένος έκανε ομοφοβικά σχόλια

Ο "Corpsegrinder" έλεγε όσους παίζουν Alliance "αδερφές".

Η Blizzard θα μετονομάσει έναν χαρακτήρα του World of Warcraft, αφού μια παλιά συνέντευξη του ανθρώπου στον οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός του χαρακτήρα περιείχε ομοφοβικές εκφράσεις.

Ο Gorge the Corpsegrinder είχε προστεθεί στο World of Warcraft το 2008 και έκανε αναφορά στον frontman George ‘Corpsegrinder’ Fisher της μπάντας Cannibal Corpse. Ο ‘Corpsegrinder’ είχε αυτοχαρακτηριστεί ως “υπέρτατος νέρντουλας” όσον αφορά το WoW και σε συνεντεύξεις του μίλαγε για το πάθος του για το WoW και το Horde. Ωστόσο, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο τραγουδιστής το 2007, είχε αναφερθεί στο Alliance και χαρακτήριζε τους παίκτες που παίζουν ως Alliance με διάφορες ομοφοβικές εκφράσεις.

Ειδικότερα, στην συνέντευξή του ο Corpsegrinder ανέφερε τα εξής: “Δεν παίζω αδερφίστικη Alliance, ούτε παίζω τα γαμημένα night elves και gnomes. Είναι μόνο γαμημένα orcs και undead. Ποιος την γαμάει την Alliance, μπορείτε να πάτε να ψοφήσετε γαμημένοι emo ψωλοφάγοι. Αν δείτε, τα undead έχουν έναν χορό που κάνουν headbang και παίζουν κιθάρα. Έτσι, πηγαίντε κλάψτε και πείτε μου πως θα κόψετε τις φλέβες σας γαμημένα night elf.”

Το συγκεκριμένο απόκομμα της συνέντευξης παρουσιάστηκε στο BlizzCon 2011 και παρά το ότι ήταν censored, ήταν μέρος της μουσικής επίδειξης. Το βίντεο εκείνο, ανάγκασε τον πρώην επικεφαλή της Blizzard, Mike Morhaime, να χαρακτηρίσει την προσθήκη του βίντεο “αναίσθητη”. Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας Gorge the Corpsegrinder παρέμεινε στο World of Warcraft μέχρι και τώρα. Ένα tweet από το Wowhead επιβεβαίωσε ότι το πρόσφατο patch 9.1.5 στο PTR άλλαξε το όνομα του εν λόγω NPC σε Annihilator Grek’lor. Η Blizzard εδώ και λίγο καιρό αφαιρεί διαρκώς ονόματα, διαλόγους και quests που έχουν αναφορές σε υπαλλήλους της Blizzard που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές που κάνει η Blizzard στο World of Warcraft και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification