Το Final Fantasy XIV ξεπέρασε τους 24 εκατομμύρια παίκτες

Το Final Fantasy XIV ξεπέρασε τους 24 εκατομμύρια παίκτες

Το Final Fantasy XIV ξεπέρασε τους 24 εκατομμύρια παίκτες

Είναι πλέον το πιο κερδοφόρο της σειράς.

Το Final Fantasy XIV φαίνεται να είναι ασταμάτητο. Το δημοφιλές MMORPG μετά από χρόνια κυκλοφορίας και αρκετά expansions έχει γίνει το πιο κερδοφόρο Final Fantasy.

Παρά το γεγονός ότι το Final Fantasy XIV κυκλοφόρησε πριν από 11 χρόνια, οι παίκτες ακόμα και τώρα το προτιμούν και αυτό φαίνεται από την αύξηση των ενεργών λογαριασμών τα τελευταία χρόνια. Αυτή την στιγμή, υπάρχουν 24 εκατομμύρια παίκτες που απολαμβάνουν το Final Fantasy XIV και με αυτό το τεράστιο νούμερο, το Final Fantasy XIV γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή MMORPG. Η Square Enix κατάφερε με αρκετά expansions και νέο περιεχόμενο να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο στο δημοφιλές MMORPG της.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός του Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, δήλωσε τα εξής: “Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να υποστηρίζουμε το Final Fantasy XIV και να προσθέτουμε νέο περιεχόμενο που οι παίκτες μας θα απολαμβάνουν.”

Διαβάστε περισσότερα για το Final Fantasy XIV και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification