• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon σχολιάζει την επιτυχία του New World

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon σχολιάζει την επιτυχία του New World

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon σχολιάζει την επιτυχία του New World

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon σχολιάζει την επιτυχία του New World

"Χρειάζεται μερικές προσπάθειες πριν πετύχεις."

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Andy Jassy, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την επιτυχία του New World, αναφέροντας επίσης ότι τα video games θα μπορούσαν να γίνουν από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες.

Μιλώντας στο GeekWire, ο Jassy αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Amazon στην ανάπτυξη video games στο παρελθόν. Ειδικότερα, ο Jassy δήλωσε τα εξής: “Υπάρχουν αρκετά άρθρα που λένε πως ‘η Amazon ξέρει να φτιάχνει τα πάντα εκτός από games, γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν games;’ Χρειάζεται μερικές προσπάθειες πριν πετύχεις.”

Το Crucible είναι μια από τις αποτυχημένες προσπάθειες της Amazon. Ακόμα η Αμερικάνικη εταιρεία σχεδίαζε να αναπτύξει ένα Lord of the Rings MMO, το οποίο και αυτό απέτυχε, ενώ είχε ακυρώσει στο παρελθόν και το Breakaway που ανέπτυσσε. Ο ιδρυτής της Amazon και πρώην διευθύνων σύμβουλός της, Jeff Bezos, μίλησε και αυτός για την επιτυχία του New World. Ειδικότερα, ο Jeff Bezos δήλωσε τα εξής: “Μετά από πολλές αποτυχίες και αναποδιές είχαμε μια επιτυχία. Είμαι περήφανος από την επιμονή της ομάδας ανάπτυξης. Να βλέπετε τις αναποδιές σαν εμπόδια που σας βοηθούν και να μαθαίνετε από αυτά. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, μην τα παρατάτε όσο δύσκολο και αν είναι.”

 

 

Επιπλέον, o Jassy δήλωσε τα εξής: “Μερικές επιχειρήσεις τα καταφέρνουν με την πρώτη, ενώ άλλες χρειάζονται περισσότερα χρόνια. Μπορεί να μην είχαμε σταθερές επιτυχίες με την Amazon Game Studios, όμως πιστεύω πως αν επιμείνουμε θα τα καταφέρουμε. Το να πετυχαίνεις κατευθείαν είναι λιγότερο στρεσογόνο, όμως όταν θέλει περισσότερο χρόνο και το καταφέρνεις είναι πιο γλυκό. Πιστεύω ότι η Amazon Game Studios θα φτάσει εκεί αν επιμείνουμε.”

Διαβάστε περισσότερα για το New World και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification